התייעצות אוזן סתומה וכואבת לאחר טיפול בדלקת

• הוסף לסימניות
לפני כשבועיים היה לי חום וכאבי אוזניים איומיםםםם
שהתפשטו עד לכתף
רופא נתן לי אוגמנטין 825 לשבוע
סיימתי את האנטיביוטיקה כשהאוזן ממש סתומה (כמו אחרי נסיעה)
ועדיין יש מעט כאב
כרגע האוזן ממש סתומה כמו אחרי נסיעה...
והכאב ממשיך חלש יחסית, אבל כן יש רגישות קלה בכל האזור
רופאה אחת (לדעתי העניה לא מקצועית אבל יתכן גם שצודקת בכל מקרה)
טענה שלא רואים כלום ומבחינתה אין שום בעיה, ואפילו את האנטיביוטיקה שרופא אחר נתן לדעתה לא צריך לסיים.... (חוסר מקצועיות נורא)
נמאס לי לחפש ברופאים
מישהו מכיר מה יכול לעזור, ואם באמת כן חשוב ללכת לרופא, אם יכול להיות שהדלקת לא עברה לגמרי?

• הוסף לסימניות
תמיד טוב להתייעץ עם גורם שלישי, בחינת יבוא השלישי ויכריע ביניהם.

אבל תבדקי עם רופא א.א.ג ולא רופא משפחה בלבד.

• הוסף לסימניות
@מצטרפת - מנסיון כואב בשבוע שעבר
הכאבים נובעים בד"כ מהצטברות של נוזלים בזמן הדלקת(בכל אופן ממה שרופא מקצועי אמר לי)
האנטיביוטיקה טיפלה בזיהום אבל לא ייבשה שם
יש תרסיס מי מלח שמשפריצים דרך האף ועוזר לפתוח ולשחרר את כל הגודש הזה אבל לא מאד משמעותי

חכי עוד 2-3 ימים תראי שזה עובר...

רפו"ש והרבה בריאות

• הוסף לסימניות
חברה שיתפה אותי פעם בפטנט סבתא לניקוז נוזלים מהאוזן, ניסיתי והקל מאד:
שוכבים על הצד של האוזן הבריאה, ומטפטפים לאוזן הכאובה מעט מי חמצן. נוצרת מעין תסיסה בתעלת האוזן - מי החמצן מנקים את הלכלוך, לשכב ככה דקה-שתיים ואז להטות את הראש כדי שמי החמצן שסוחבים איתם החוצה את הפסולת יתנקזו החוצה. .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה