דרוש מידע אוזניות איירפודס

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת האם מתאימות לכל המכשירים לא דווקא של אפל? סמסונג, שיאומי כשר וכו?
ודבר נוסף איזה דגם מומלץ לקנות?
תודה

• הוסף לסימניות
בטוח שבשביל שיחות בלבד שווה להשקיע באיירפודס?
יש תחליפים מצוינים וזולים בהרבה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע. כמו מה למשל? מיועד עבוא מישהו שחלק גדול מאד מהיום נמצא בשיחות טלפון.

• הוסף לסימניות
יש אוזניות מצוינות (מנסיון) edifier neobuds pro (שימי לב - יש לחברה דגמים בשמות דומים שהם משמעותית פחות טובים)
מוכרים אותם בארץ בסביבות 350 פלוס, ויש גם באליאקספרס
תקראי פה:https://www.wisebuy.co.il/proreview.aspx?productid=1124252

בגזרה הזולה יותר יש את זה (יש לחברה הזו עוד דגמים)
ועוד הרבה...מה שחשוב לא לקנות את החיקויים למיניהם שלא שווים אגורה, ואני אישית גם לא מרוצה מהאוזניות של שיאומי.

• הוסף לסימניות
באוזניות האלו יש טכנולוגיה שנקראת anc שזה אומר ביטול רעשים אקטיבי -אפשר ליסוע באוטובוס רועש ולשמוע בווליום רגיל כמעט בלי לשמוע את רעשי הסביבה, לא בכל האוזניות שמצוידות בזה זה עובד טוב בדגם הראשון שצרפתי זה עובד מעולה ואפשר להפעיל/לבטל את זה בלחיצת כפתור, האוזניה הזו גם מגיעה באריזה מאוד מרשימה עם הרבה גדלים של מתאמי סיליקון לאוזניים.

• הוסף לסימניות
האוזניות איירפדס של סמסונג טובות מאוד דוקא לשיחות יש לזה איטום רעשים ושומעים ממש ברור משני צידי השיחה...של אפל גם טוב למוזיקה סאונד מצוין אבל נורא יקר

• הוסף לסימניות
הedifier שציינתי מצוינות גם למוזיקה,
יש גם לג'ברה המון דגמים בשלל מחירים

• הוסף לסימניות
דעה פופולרית מי שצריך לשיחות נטו ורוצה להשקיע, האייר פודס (לא פרו!) יביאו לו את האיכות והתמורה הכי טובים.
לא שזה מושלם, אבל הכי טוב שיש.
והמעלה בהם שאין להם סיליקון וזה לא מנתק מהעולם ולכן אפשר להשאיר אותן על האוזן גם כשלא מנהלים שיחות

• הוסף לסימניות
דעה פופולרית מי שצריך לשיחות נטו ורוצה להשקיע, האייר פודס (לא פרו!) יביאו לו את האיכות והתמורה הכי טובים.
לא שזה מושלם, אבל הכי טוב שיש.
והמעלה בהם שאין להם סיליקון וזה לא מנתק מהעולם ולכן אפשר להשאיר אותן על האוזן גם כשלא מנהלים שיחות
איזה דגם? והאם שווה להשקיע בהם גם כשמדובר במכשיר לא של אפל?

• הוסף לסימניות
לדעתי השקעה באיירפודס היא השקעה יקרה אך משתלמת גם למי שלא מחזיק מכשיר של אפל.
מדובר במכשיר איכותי שעשוי להישאר איכותי שנים רבות.
יש כיום ארבעה דגמים: דגם דור ראשון שכבר כמעט לא מוכרים, דור שני, דור שלישי ואיירפודס פרו. רק האיירפודס פרו הוא בעל ביטול רעשים אקטיבי, והוא מגיע עם סיליקון שלא נוח לכולם, והוא היקר מכולם. בין הדור השני והדור השלישי, שמעתי שהדור השלישי הרבה פחות נוח מכיון שהוא גדול יותר לאוזן. לי יש את הדור השני ואני מאוד מרוצה ממנו.

-אני לא מכיר אוזניות של חברות אחרות, ההמלצה הנ״ל היא על סמך השימוש שלי באיירפודס.

• הוסף לסימניות
שאלה של בורים: מה טווח המרחק שהאוזניה קולטת מהטלפון?

• הוסף לסימניות
לגבי איירפודס צריך לשים לב שיש הרבה חיקויים אחד על אחד (לפעמים אפי' עם מס' סידורי ) צריך לקנות רק מיבואן רשמי.

• הוסף לסימניות
אני רואה שיש דגמים עם טעינה אלחוטית אך הם יקרים יותר. האם זה משמעותי מבחינת נוחות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה