דרוש מידע אוזניות בלוטוס איכותיות מעלי אקספרס, מכירים?

• הוסף לסימניות
שמע לי, חבל על הכסף.
שטויות.
אני לא צריך להוסיף הרבה על מה שכתבתי בסקירה, ועל מה שכתבו פה החברים שרכשו.
ועל מה שאומר מי ששמע רק שיר אחד באוזניות האלה.
אולי יש לי אינטרס קטן. אבל בסופו של דבר עברו לי מתחת לאוזן כמה וכמה אוזניות. גם יקרות מהן. הם לוקחות אותן בקלות.

בהחלט זה השקעה וזה סכום שאנשים לא רגילים להוציא על אוזניות. אני יכול לומר בהתחייבות שמי שרכש אותן יתקשה לחזור לפשוטות יותר. (אולי זה שיקול כספי לטווח ארוך...)

אצלי אישית יש לי אותן כבר שנה וחצי. חורש כמה שעות ביום, שרדו נפילות ועוד ומחזיקות מעמד היטב.
אני מודה שהם לא מושלמות. יש כמה דברים שהייתי שמח שישפרו אבל בהחלט נותנות תמורה גם אם המחיר היה פי שתים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תוכל להרחיב ולהסביר בעניין?
עניין של ניסיון והשקעה, אני נפלתי כמה פעמים, גם במחירים יקרים יחסית, אבל כאן צרכנים שמבינים כנראה יותר ממני שטוענים שאין ממה לחשוש.
אני העדפתי באיזשהו שלב להתאמץ למצוא מישהו שמגיע מארה"ב שיביא לי מוצר מבית טוב עם רקורד קצת יותר בטוח.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נשמח לקישור.
תודה!
הזמנתי אוזניות ממש טובות
הבעיה שהן לא טובות כ"כ לדיבור לא שומעים בהם ברור
אבל להאזנה למוזיקה הם ממש טובות!
וגם הטעינה שלהם מזיקה למלא זמן
האזוניות הן של חברת LENOVO דגם LP40
תזכירי לי בערב אני אשלח לך קישור

• הוסף לסימניות
יד למישהו כאן קישור לנגן טוב, לא טאץ!

• הוסף לסימניות
ההתרשמות שלי היתה שכל התוספות רלוונטיות רק עם האפליקציה של שיאומי
זה נכון?

• הוסף לסימניות
מחפש אוזניות שמתחברות לנוקיה 3310
ניסיתי כמה אוזניות והן לא מתאימות :(

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע רלוונטי ? אוזניות עם שמע ואיכות דיבור פצצה , קליטה מעולה לא רק כשהטלפון בכיס
המוצרים בקישורים פה כבר לא זמינים...

• הוסף לסימניות
יש לי אוזניות מעולות. עלו 25 ש"ח בערך מעלי-אקספרס (משלוח חינם).
קנינו אחר כך עוד כאלה.
פשוט טובות. שמע עוצמתי, מחיר זול והתחברות מהירה.

• הוסף לסימניות
יש לי אוזניות מעולות. עלו 25 ש"ח בערך מעלי-אקספרס (משלוח חינם).
קנינו אחר כך עוד כאלה.
פשוט טובות. שמע עוצמתי, מחיר זול והתחברות מהירה.
של לנובו ? קניתי 2 סוגים כאלו ב 20 ש"ח וב 50 ש"ח , הם לא משהו
רק אם הטלפון בכיס הם קולטות ולא שומעים אותי ברור (לנגן הם מעולות)

• הוסף לסימניות
יש למישהו המלצה רלוונטית על אוזניות בלוטוס (לא קשת) מעולות שמתאימות לשיחות, מתחברות לנוקיה תומך כשר, קולטות גם ממרחק ושמיעה טובה ל2 הצדדים של השיחה?
סביבות מחיר של 150 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אני מחפש אוזניות בלוטוס טובות מאליאקספרס עם שמע טוב למוזיקה בעיקר
במחיר של לא יותר מכמה עשרות שקלים...
אשמח לקבל קישורים מומלצים
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה