עזרה אוזניות בלוטוס טובות לפלאפון Q7

• הוסף לסימניות
בס"ד
אנא מנסיון, משהו ששומעים אותי טוב ושאני שומע טוב, לא מתקלקל בשניה וכו'
לאו דווקא היקרים ביותר
זוג אוזניות, לא יחיד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בס"ד
אנא מנסיון, משהו ששומעים אותי טוב ושאני שומע טוב, לא מתקלקל בשניה וכו'
לאו דווקא היקרים ביותר
זוג אוזניות, לא יחיד
תודה רבה
בבסיסי וטוב אני ממליץ על P20i של אנקר, מצוינות מניסיון אישי עם מחיר מעולה!

אם אתה רוצה רמת אחת מעל אז תלך על הדגם P40i של אנקר עם ביטול רעשים
חבר שלי אמר לי שהם מטורפות, הוא רק איתם

ק.ש.

• הוסף לסימניות
בבסיסי וטוב אני ממליץ על P20i של אנקר, מצוינות מניסיון אישי עם מחיר מעולה!

אם אתה רוצה רמת אחת מעל אז תלך על הדגם P40i של אנקר עם ביטול רעשים
חבר שלי אמר לי שהם מטורפות, הוא רק איתם

ק.ש.
אשמח לדעת איך זה גם טוב לרוכבי אופניים חשמליים מבחינת שישמעו אותי טוב ברור גם כשאני מדבר רגיל ולא בקול ובלי רעשי רקע
והאם זה בסגנון של אפל

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איך זה גם טוב לרוכבי אופניים חשמליים מבחינת שישמעו אותי טוב ברור גם כשאני מדבר רגיל ולא בקול ובלי רעשי רקע
והאם זה בסגנון של אפל
אין לי מושג מניסיון איתם אך כפי שכתבתי חבר שלי שהוא איתם והוא עבר ממש הרבה סוגי אוזניות מאלי אמר לי שהם הכי טובות שהיו לו בכל פרמטר והוא ממליץ לכולם רק עליהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה