עזרה אוזניות בלוטוס, משמיעות באיחור?

• הוסף לסימניות
רוב הבלוטוסים היקרים היום מותאמים יותר לסמארפונים. אולי לכן במחשב זה עושה בעיות.
בד''כ סוגים הפשוטים אין בעיות.
ובסמארטפונים אין את הבעיה של ההשהייה? הרי גם הסמארט' מיועדים גם לצפייה ולא רק להאזנה.

• הוסף לסימניות
ובסמארטפונים אין את הבעיה של ההשהייה? הרי גם הסמארט' מיועדים גם לצפייה ולא רק להאזנה.
אין לי מושג לא התנסיתי.
מישהי ספרה לי שקנתה מחברה יקרה מאד ולא עבד לה עם נגן וגם במחשב עשה לה בעיות.
בחברה אמרו לה שזה מיועד לסמארטפונים.

• הוסף לסימניות
הבנתי שרוב הבלוטוסים מותאמים יותר לאנדרואיד
בשאר המכשירים יכול להיות בעיות
רוב הבלוטוסים היקרים היום מותאמים יותר לסמארפונים. אולי לכן במחשב זה עושה בעיות.

כעת אני רואה שעל האריזה של האוזניות יש סימונים של מחשב טאבלט וסמארטפון, לאמור שהאוזניות אמורות להיות מותאמות לכולם

• הוסף לסימניות
מה שידוע לי
לכל סוגי (אוזניות ורמקולים) בלוטוס יש להם עקבה של כמה חלקיקי שניה (לפעמים יותר ולפעמים פחות)
[יש כמה סוגי שידור נתונים יש שידור נתונים ללא דחיסה שמצריך מפענח אודיו בכל אוזניה והוא יותר מהיר, ויש שידור עם דחיסה שלוקח יותר זמן (זמן הדחיסה) ויש בזה עוד הרבה מה להרחיב...]
יש סוגי אוזניות חדשות שיודעות להתממשק למכשיר ולידע אותו בעקבה שלהם
וכך המכשיר מנגן גם את הוידאו באיחור שתואם לאיחור של האוזניות
וכך האודיו תואם בזמן לוידאו
לא בכל הטלפונים והאוזניות הפונקציה הזו נתמכת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה