התייעצות אוזניות בלוטוס

• הוסף לסימניות
דגם יש כמה תלוי במחיר
המחיר נע בין בין 180 ל250
אחריות שנה נראה לי

• הוסף לסימניות
דגם יש כמה תלוי במחיר
המחיר נע בין בין 180 ל250
אחריות שנה נראה לי
כמה זמן יש לך?
שווה לדעתך את המחיר?
פשוט אני לא מבינה בזה כלום
" בזכות " המרחב הקולי אני נאלצת לקנות כדי להקשיב נורמאלי ולא רק צמוד לפלאפון

• הוסף לסימניות
לי יש של bluedio ואני מרוצה
שילמתי על זה 40 שקלים, אולי פחות, בביגוד.
מומלץ.

• הוסף לסימניות
לי יש LGזה כמין קשת שסמים על הצוור והאוזניות מחוברות אם מגנג ומשחררים ושמים באוזן יש לי אותם כבר לפחות 4 שנים מרוצה מרוצה מאוד

• הוסף לסימניות
1602702641345.png
זה משהו כזה כניראה דגם חדש יותר
1602702641345.png

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה יש לי אוזניות פצצה רק שאם לא תואמות לC2 (באמת יש לי צד גדול להחליף פלאפון רק בגלל האוזניות!)לא נגעתי בזה בכלל חוץ מ-2 פעמים ששמעתי נגן לא הרבה זמן אם אתה רוצה תיצור קשר במייל-bbb000741741

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לאוזניות בלוטוס טובות שטובות גם לשמע בפלאפון וגם לשיחות
אודה לקבל קישורים בהתאם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה