אוזניות טובות לעריכה

• הוסף לסימניות
על מה אתם ממליצים???

• הוסף לסימניות
אם אוזניות קשה לעבוד לאורך זמן, לכן אני לא ממליץ על אוזניות לעבודה ארוכה..
אם בכ"ז זה חשוב אפשר לקנות של חברה טובה למשל, סנהייזר.

• הוסף לסימניות
מסכים עם פופקו. עם זאת יש דברים שניתן לשמוע בקלות באזניות וקשה לשמוע ברמקולים.
לכן מבחינת דיוק בעריכת סאונד לאזניות יש יתרון.
עם זאת יש דגמים יחסית נוחים כמו:
AKG k77- איכות סאונד מהממת במחיר אטרקטיבי - 250 ש"ח.
philips SHP2000- סאונד מעולה במחיר עוד יותר מעולה- 150 ש"ח. ובמקרה הזה ניתן לומר שהאזניות נעימות מאוד לשימוש ארוך ולא מהוות בעיה מהבחינה הזו כמעט בכלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;1041851:
AKG k77- איכות סאונד מהממת במחיר אטרקטיבי - 250 ש"ח.
philips SHP2000- סאונד מעולה במחיר עוד יותר מעולה- 150 ש"ח.
איפה קונים במחירים הנ'ל?

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!!!

אוזניות קשת HA-S160 JVC
ממליצים על זה?

• הוסף לסימניות
חשוב להדגיש, יש מחירים שהם זולים ובעצם מדובר בזיוף, לפני כמה זמן קניתי אוזניות סנהייזר במחיר זול ולאחר זמן התברר לי שמדובר בזיוף, הדבר מורגש גם באיכות החומרים וגם באיכות הקול (כמובן קניתי חדשות במחיר מלא וההבדל שמים וארץ)

• הוסף לסימניות
AKG

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;1042009:
http://www.kley-z [url]http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=506209
סליחה על ההקפצה, אבל אני צריכה דחוף אוזניות.
אני חסומה אשמח לדעת איפה אפשר במחיר הזה להשיג אוזניות איכותיות
באייבורי לדוגמא יש הרבה סוגים איך אני יכולה לדעת מה כדאי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה