דרוש מידע אוזניות לתינוקות לשמחות בביתר

• הוסף לסימניות
מישהו יודע היכן יש גמח בביתר לאוזניות לאטימת רעשים לתינוק קטן שרק נולד.. לחתונה.
הבנתי שיש גמחים כאלה, אם יש לכם מידע לגבי גמח בביתר, אשמח לדעת! תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לקנות בבית מרקחת של הקופה? זה נראה לי משהו חד פעמי.

• הוסף לסימניות
גמח אוזניות.png

• הוסף לסימניות
יש אטמים מעולים לתינוקות וילדים בסופרפארם, הם הצבע אדום זרחן. מומלץ מאד.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע היכן יש גמח בביתר לאוזניות לאטימת רעשים לתינוק קטן שרק נולד.. לחתונה.
הבנתי שיש גמחים כאלה, אם יש לכם מידע לגבי גמח בביתר, אשמח לדעת! תודה רבה מראש!
חכי אחפש לך את הרשימה הארצית

• הוסף לסימניות
IMG-20231124-WA0000.jpg

• הוסף לסימניות
באהבה, מקוה שלא מאוחר מדיי

• הוסף לסימניות
אבל חייבת לציין, לבן שלי זה לא עזר, כי הוא ישן בעגלה על הבטן... ולא ניתן להניח עם זה את הראש על הצד...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש אטמים מעולים לתינוקות וילדים בסופרפארם, הם הצבע אדום זרחן. מומלץ מאד.
אסור מתחת לגיל שנתיים
שאלתי רוקחת בסופר פארם
קניתי אטמים בבית מרקחת אבל זה נופל מהאוזניים ואסור לחתוך...
לקחתי מהגמ"ח ואתמול בחתונה הבת שלי ישנה ולא הזיז לה המוזיקה בכלל (בת 5 חודשים)
הגמ"ח בביתר באגרות משה וצריך 100 שח פיקדון

• הוסף לסימניות
אסור מתחת לגיל שנתיים
שאלתי רוקחת בסופר פארם
קניתי אטמים בבית מרקחת אבל זה נופל מהאוזניים ואסור לחתוך...
לקחתי מהגמ"ח ואתמול בחתונה הבת שלי ישנה ולא הזיז לה המוזיקה בכלל (בת 5 חודשים)
הגמ"ח בביתר באגרות משה וצריך 100 שח פיקדון
יש לך טלפון שלהם? אשמח ממש זה לתינוק שיהיה בעז"ה בחתונה בן 3 שבועות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה