מידע אוזניות מוניטור לקלידן

• הוסף לסימניות
מה החברות המומלצות? התקציב שלי בסביבות 700 - 800 ש"ח
[אני רוצה אותם בעיקר לנגן בבית אבל שיתאימו פוטנציאלית לאירועים]
שמעתי על סדרת SRH של shure, זה באמת סדרה מומלצת?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
עזוב את שור
היו לי את כל האוזניות שלהם
יקרות, לא נוחות ולא שוות את המחיר

קנה את אלו ותודה לי
אוזניות KZ סיניות באיכות ונוחות מטורפת
והמחיר מצחיק
שים לב לבחור שיהיה ללא מיקרופון

אלא אם אתה מחפש דווקא אוזניות אולפניות
אבל לאוזניות אינר זו הבחירה הכי טובה לדעתי

• הוסף לסימניות
ערב טוב
מתעניין איך לחבר את האוזניות הנ''ל באירוע עם זמר וקלידן (בנפרד) בצורה הכי מיטבית שיכולה להיות (שאני הכי יהנה איתם)?
(חיבור ישיר למיקסר/ כל אמצעי אחר...)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
או מערכת אלחוטית לאוזניות (די יקר)
או מגבר אוזניות (יש של ברינגר הוא אחלה) מחובר עם כבל

לאן מחברים?
ליציאת מוניטורים הכי טוב
שיהיה אפשר לעשות מיקס שונה מהרמקולים של הקהל, כי אם אתה כזמר, אתה תעדיף לשמוע יותר חזק את השירה ופחות את הקלידים וכו, שיהיה אפשר לשחק..

• הוסף לסימניות
שאלה בנושא
אמרו לי פעם שאם אחבר אוזניות בלוטוס לאורגן, יהיה דיליה בלחיצה של שניה או שתים
אז איך זמרים משתמשים באוזניות הנ"ל באירוע ? וכן קלידנים ?

• הוסף לסימניות
שאלה בנושא
אמרו לי פעם שאם אחבר אוזניות בלוטוס לאורגן, יהיה דיליה בלחיצה של שניה או שתים
אז איך זמרים משתמשים באוזניות הנ"ל באירוע ? וכן קלידנים ?
הם לא משתמשים בבלוטוס אלא במשדרים [שזה קצת יותר יקר].

• הוסף לסימניות
רכשתי מאמזון את אלו ב49 דולר ומשלוח חינם- בארץ עולה כ 250 שקל
שימו לב רק החוטי יש לו אוהם גבוה לא הבלוטוס
כי הבעיה זה נושא ההתנגדות מה שנקרא אוהם בחוברת של האורגן כתוב שצריך 50 אוהם אוזניות סטנדרט זה 32 אוהם ומה שהבאתי כאן זה 47 אוהם הפער משמעותי מאוד!!!
עם האוזניות האלו זה פשוט מדהים!! מרגיש כאילו אתה מנגן בהגברה חזקה וטובה עם מוניטורים.
באחרות עם אוהם נמוך גם היקרות, הסאונד נאבד והוא נשמע שטוח.
אגב חשוב להדגיש שהאוזניות האלו פחות מתאימות לשמיעת מוזיקה בגלל העניין של האוהם הסאונד היה מדויק ושמעו הכל, אבל לא היה מודגש התדרים הגבוהים והנמוכים [אולי אם מגבר ומיקסר כן.]

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עזוב את שור
היו לי את כל האוזניות שלהם
יקרות, לא נוחות ולא שוות את המחיר

קנה את אלו ותודה לי
אוזניות KZ סיניות באיכות ונוחות מטורפת
והמחיר מצחיק
שים לב לבחור שיהיה ללא מיקרופון

אלא אם אתה מחפש דווקא אוזניות אולפניות
אבל לאוזניות אינר זו הבחירה הכי טובה לדעתי
לאחר שקניתי את האוזניות הללו + מגבר אוזניות ברינגר, משום מה אני שומע רק בצד שמאל של האוזניות, (אם אני לוחץ על החיבור חזק ממש לתוך החור במגבר- רק תוך כדי לחיצה אז אני שומע בשניהם.... (החיבור בין מגבר האוזניות למיקסר ע"י כבל PL).
למה זה ככה ?
מקווה שהובנתי....

• הוסף לסימניות
לאחר שקניתי את האוזניות הללו + מגבר אוזניות ברינגר, משום מה אני שומע רק בצד שמאל של האוזניות, (אם אני לוחץ על החיבור חזק ממש לתוך החור במגבר- רק תוך כדי לחיצה אז אני שומע בשניהם.... (החיבור בין מגבר האוזניות למיקסר ע"י כבל PL).
למה זה ככה ?
מקווה שהובנתי....
תבדוק שבמגבר של ברינגר אתה נמצא על סטריאו ולא על מונו, יש בתוך המגבר כפתור פצפון להזזזה שמשנה את הכל,
תעדכן שהצלחת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה