אוזניות מוניטור

• הוסף לסימניות
אני מתלבט ורוצה לקנות אוזניות מוניטור שיהיו לי באירועים שאני מנגן במקום מוניטור על הבמה,
אשמח לשמוע את חוות דעתכם אם כדאי, וא"כ איזה דגם,
דבר נוסף איך מחברים אותם למיקסר? אם אפשר הסבר מפורט וברור.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אחד הקלידנים המובילים טען לי שהוא מעדיף מוניטור על הבמה מכמה סיבות, העיקרית שבהם היא - קשר עם הקהל,
אם אתה עם אוזניות באוזניים אתה די מנותק מרחבת הריקודים

• הוסף לסימניות
נראה לי שאוזניות מוניטור טובות יותר למי שמנגן תפקיד נוסף ופחות דומיננטי, לדוגמה כנר או קלרניטן במקום שיש אורגניסט. כך הוא יכול לשמוע את עצמו יותר חזק מהשאר וכשזה באוזניות אפשר לבודד את הרעש מבחוץ. אם מחברים למיקסר טוב, גם אפשר לקבוע כמה רוצים להגביר את העוצמה הפרטית שלו.

יש אוזניות מאד יקרות באלפי שקלים של סנהייזר ושור, אבל נראה לי שבעוד שאוזניות מוניטור לאולפנים חייבות להיות הכי טובות שיש, כדי לשמוע את כל האיכויות של הצליל, על הבמה זה פחות חשוב וניתן למצוא אוזניות מצויינות מכמה מאות שקלים או פחות - תקנו אותי אם אני טועה.

מה שיכול להיות יקר באופן משמעותי הוא אם רוצים חיבור אלחוטי למיקסר. היתרון הוא החופשיות על הבמה, רק צריך שהמערכת תהיה מספיק טובה ואמינה, אין לי מידע או המצלה מסויימת. אבל יש היום משדרי אלחוט במחירים של מאות שקלים, זולים בהרבה מהמערכות של שור Shure שיכולות לעלות אלפי שקלים.

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול
האם אוזניות קשת של חברת סופרלוק/ס נחשבות אוזניות איכותיות ?
אני רוצה אוזניות טובות לנגינה באורגן

• הוסף לסימניות
יש המלצה לאוזניות מוניטור נורמליות ולא יקרות מדיי?

• הוסף לסימניות
חברת KZ
וחברת NICEHCK (בתור אוזניות לנגן על הבמה הם נשמעות חידוש מרענן)

אוזניות in ear שלאחרונה נהיו יותר מקובלות אצל נגנים בתור אוזניות מוניטור על הבמה

• הוסף לסימניות
אוזניות in ear שלאחרונה נהיו יותר מקובלות אצל נגנים בתור אוזניות מוניטור על הבמה
[/QUOTE]

אם אפשר לכתוב דגם של אוזניות in ear
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש להם כל מיני דגמים
אני מדבר אפילו על הפשוטות של סביבות 100 שקל הם גם טובות
הכי יקרות שלהם לענ"ד לא עוברות את ה 300 שקל, שזה חידוש.

• הוסף לסימניות
יש להם כל מיני דגמים
אני מדבר אפילו על הפשוטות של סביבות 100 שקל הם גם טובות
הכי יקרות שלהם לענ"ד לא עוברות את ה 300 שקל, שזה חידוש.

לא הבנתי in ear זה חברה? לפי איך שבדקתי זה סוג של אוזניות
אני שואל על חברה ודגם טובים ומומלצים אבל שיהיו באמת טובים ונוחים לנגן באירוע

• הוסף לסימניות
סוג של אוזניות
כן התכוונתי לסוג אוזניות
החברות שכתבתי הם KZ ו- NICEHCK
שגם הזולות שלהם מתחילות להיות נפוצות, בעיקר מטעמי חיסכון וגם יש כאלה שממש נהנים מהם

החברות היותר מוכרות בתחום זה shure ו- mackie, וגם sennhiser

• הוסף לסימניות
כן התכוונתי לסוג אוזניות
החברות שכתבתי הם KZ ו- NICEHCK
שגם הזולות שלהם מתחילות להיות נפוצות, בעיקר מטעמי חיסכון וגם יש כאלה שממש נהנים מהם

החברות היותר מוכרות בתחום זה shure ו- mackie, וגם sennhiser

תודה ענקית.
אם אפשר לשגע אותך עוד קצת, בחברות המוכרות יש לך מושג דגם ספציפי כדי לכוון אותי יותר,
ובחברות הזולות שכתבת זה באמת טוב כמו שור וכדו' או שהרבה פחות, השאלה אם באמת שומעים שם את הצליל טוב ונקי כמו שצריך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה