דרוש מידע אוזניות סינון רעשים ממולצות

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לאוזניות איכותיות עם סינון רעשים אקטיבי בתקציב של עד 500 ש"ח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אוזניות אלחוטיות JBL Tune 230NC TWS - צבע בז' שנה אחריות עי היבואן הרשמי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצטרף, מעולות!

Samsung Galaxy Buds2 Pro SM-R510​

מסננות באמת?
כמו האיירפודס פרו?
אם אני יושבת במשרד עם מוזיקה דלוקה אני לא אשמע אותה?

• הוסף לסימניות
אם אני יושבת במשרד עם מוזיקה דלוקה אני לא אשמע אותה?
אין דבר כזה אטימות ב100% אבל הם מסננות ברמה גבוהה מאוד!
(אגב, גם אייר פודס פרו לא באמת מסננות רעשים ב100%)

• הוסף לסימניות
למבינים באוזניות:
אלו נחשבות שוות?

• הוסף לסימניות
למבינים באוזניות:
אלו נחשבות שוות?

לפי הנתונים שלהם-כן

• הוסף לסימניות
אני גם מתלבטת בן שתי אלו
מה הכי טוב?
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
שלום
אשמח לשמוע המלצה על אוזניות שאם אני עושה פגישה בTEAMS או בזום זה מבודד רק את הקול שלי שמעתי שיש משהו עם בינה מלאכותית, יש למישהו דגם שניסה והיה טוב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה