אוזניים שנסמו, יש פתרון?

• הוסף לסימניות
אני מסתובבת כבר שלש ימים עם אוזן אחת סתומה, וזה יוצר לי לחץ מטורף בראש, כבר עשו לי עם נרות הופי ואין שום שינוי.

יש למשהו עיצה או פיתרון?

• הוסף לסימניות
תנסי אייר פופר יש לי גמח בבית ושמעתי שעזר גם למקרים בודדים.
אני בקריה
פני באישי

• הוסף לסימניות
יש רופאים ששואבים את ההפרשות
תוך 3 דקות האוזן פתוחה
או שמטפטפים לאוזן שמן זית או צרומול
ואז השעווה מתרככת ויוצאת

• הוסף לסימניות
רופא אף אוזן גרון, שאיבה ותוך דקה את אחרי הכל.

• הוסף לסימניות
אין שעווה, זו סתימה פנימית כמו שמרגישים בנסיעות או טיסות

• הוסף לסימניות
אז מכשיר אייר פופר אמור להועיל לזה. (כך ראיתי בהוראות המוצמדות למכשיר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1284940:
אין שעווה, זו סתימה פנימית כמו שמרגישים בנסיעות או טיסות

היה לי אותו דבר, אא"ג שואב ושוכחים מזה.

• הוסף לסימניות
היה לי בול אותו דבר, אוזן סתומה כמו נסיעות. רופא אא"ג(אף אוזן גרון) עושה ניקוי לא כואב כלל ונגמר הסיפור.

• הוסף לסימניות
הייתי הולכת לרופא פעם בכמה חודשים לנקות את האוזניים
עד שמישהו הביא לי מחו"ל מקל קטן שאיתו מנקים את האוזניים, ומאז שקט
בדיוק עכשיו הוא נעלם לי, ואני חייבת להשיג שוב
אם את מעונינת אנסה להשיג 2, אבל זה יקר מאוד

• הוסף לסימניות
יתכן שזו דלקת.

• הוסף לסימניות
הפתרון הכי יעיל זה לעשות חיפוש בפורום. נושא כזה נפתח אחת לחודש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

• עצוב
Reactions: NOA#1 //
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה