דרוש מידע אוזניית בלוטוס מעלי אקספרס

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח לקבל חוות דעת אם למישהו יש ניסיון בהזמנת
אוזניית בלוטוס עם דיבורית במחיר טוב מעלי אקספרס!!!
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אוזניות סגנון אפל מחברה טובה ששאר מוצריה עמידים וטובים.
דגם די חדש בשימוש זמן קצר בנתיים עובד טוב, שומעים טוב גם בשיחות טלפון:
אם רוצים לדיבור נטו יש את האוזניה הנפוצה שתולים על דש החולצה ויש חוט לאוזן שנמשך וחוזר בקפיץ:

• הוסף לסימניות
שאתם קונים אוזניה שימו לב לדור של הבלוטוס
אני קניתי אוזניה מאוד טובה מאלי אקספרס
אבל אחרי זה התברר לי שהיא לא עובדת טוב עם הטלפון שלי כי הבלוטוס שלו דור 3

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי את זה -
https://www.aliexpress.com/item/NEW...782.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.35fc4c4do1z23Q

הסוללה החזיקה לי שבועיים בערך בלי הטענה (אבל בטעות נפל לכביסה והלך :()

ובעבר הזמנתי גם משהוא כזה (אין לי את הקישור המקורי)
וגם היה נחמד (של שיאומי) אבל הסוללה קצרה יחסית (הטענתי פעם ביום פחות או יותר)

• הוסף לסימניות
אצלי כן!!!
לגבי האוזניה הראשונה היא מגיעה עם עוד 3 ראשים מתחלפים בגדלים שונים וגם תופסן לאוזן מכמה סוגים פלוס אופציה לאוזניה לאוזן השניה שמתחברת לחור של ההטענה
ולגבי האוזניה השניה יש 3 מידות לראשים (- הסיליקון שיושב באוזן)

• הוסף לסימניות
מה צריך להיות כתוב על האזנייה כדי לדעת איזה דור זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה