אוזני המן ב12 דקות כל הזכויות שמורות ל'בקר'

• פותח הנושא 3632
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עשיתי אתמול אוזני המן לפי המתכון של העוגה ב10 דקות של 'בקר' ויצאו אוזני המן מדהימים!
אז ככה: עשיתי את הבצק (להזכירכן: 4 כוסות קמח, 1 כוס שמן, 1 כוס מים ו1 א.אפיה) קרצתי עיגולים, הנחתי במרכז כל עיגול כמה יחי' שוקולד צ'יפס סגרתי למשולש מרחתי ביצה ו...לתנור אח"כ פיזרתי א. סוכר יצא מעדן!!
הדרכה מצולמת אני ישאיר ל'בקר' המוכשרת!
בהצלחה לכולכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3632;1994135:
עשיתי אתמול אוזני המן לפי המתכון של העוגה ב10 דקות של 'בקר' ויצאו אוזני המן מדהימים!
אז ככה: עשיתי את הבצק (להזכירכן: 4 כוסות קמח, 1 כוס שמן, 1 כוס מים ו1 א.אפיה) קרצתי עיגולים, הנחתי במרכז כל עיגול כמה יחי' שוקולד צ'יפס סגרתי למשולש מרחתי ביצה ו...לתנור אח"כ פיזרתי א. סוכר יצא מעדן!!
בהצלחה לכולכן.

לפחות תמונה של האוזני המן המוכנים....שנאכל מהמסך....[רק קלוריות "מסכיות" אני מרשה לעצמי....

• הוסף לסימניות
אני אימצתי את הבצק בחום גם למלוח-יוצא מדהים.
מיליתי לשבת במילוי של טונה וירקות ויצא יפיפה וטעים במיוחד.
מיליתי בגבינה ויצא טעים ומוצלח.
מיליתי בתפוחים וזה יצא מאד מאד טעים.

ממש נר לאחד נר למאה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שישיה;1994168:
אני אימצתי את הבצק בחום גם למלוח-יוצא מדהים.
מיליתי לשבת במילוי של טונה וירקות ויצא יפיפה וטעים במיוחד.
מיליתי בגבינה ויצא טעים ומוצלח.
מיליתי בתפוחים וזה יצא מאד מאד טעים.

ממש נר לאחד נר למאה!

בגלל היעדר הסוכר בבצק הוא אכן מתאים גם למתוק וגם למלוח...
רעיונות למלוחים איתו- בדרך....

• הוסף לסימניות
רעיון מעולה!
באמת אנחנו צריכות רעיונות לפורים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3632;1994135:
בהצלחה לכולכן.

כמה אוזני המן בערך יוצאים מכזאת כמות בצק?

• הוסף לסימניות
זה בצק פריך?

• הוסף לסימניות
3632 האם הם יצאו מספיק מתוקים? כי הבצק אין בו מתיקות, ואת שמת רק כמה שוקולד ציפס

• הוסף לסימניות
משהי ניסתה את המתכון עם קמח מלא?
מה צריך לשנות כדי שיצא טוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stk;1994758:
משהי ניסתה את המתכון עם קמח מלא?
מה צריך לשנות כדי שיצא טוב?
יוצא מעולה. אני מכינה גם עם כוסמין [לא אוכלת בכלל קמח לבן....ולא סוכר לבן....ולא שוקולד....ולא....אבל מכינה לעצמי עם אגוזים וסוכר חום רק לעצמי...]

נכתב ע"י ביקי;1994737:
3632 האם הם יצאו מספיק מתוקים? כי הבצק אין בו מתיקות, ואת שמת רק כמה שוקולד ציפס
את יכולה להוסיף קצת סוכר לבצק אם את רוצה או למרוח בפנים עם השוקולד צ'יפס קצת ממרח חלבה....[לא יודעת אם זה מספיק בריא בשבילך..;)]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;1994773:
יוצא מעולה. אני מכינה גם עם כוסמין [לא אוכלת בכלל קמח לבן....ולא סוכר לבן....ולא שוקולד....ולא....אבל מכינה לעצמי עם אגוזים וסוכר חום רק לעצמי...]

את יכולה להוסיף קצת סוכר לבצק אם את רוצה או למרוח בפנים עם השוקולד צ'יפס קצת ממרח חלבה....[לא יודעת אם זה מספיק בריא בשבילך..;)]

אפשר גם לפזר א. סוכר מלמעלה. ככה גם מוכרים בחנויות.

וזה ממש רעיון להסב את זה לאוזני המן.
חיפשתי מה לעשות עם הילדים לכבוד פורים קטן. נראה לי שנלך על זה.

• הוסף לסימניות
אני כבר שנים מכינה כך אוזני המן, והמילוי - מטבעות שוקולד - גם שחור וגם לבן (ללבן אני מוסיפה קצת קקאו לבצק ואז יש שתי צבעים)
אבל השנה אני הולכת לנסות אכן עם הבצק של בקר, נשמע טוב.

ותודה בקר על הכללל, גם הילדים שלי מצטרפים לתודה

• הוסף לסימניות
באיזה קוטר צריך לקרוץ את העיגול בערך? כוס חד"פ הפוכה? גדול/קטן יותר?
ובאיזה שלב מורחים את הביצה?

• הוסף לסימניות
להזכירכן: 4 כוסות קמח, 1 כוס שמן, 1 כוס מים ו1 א.אפיה)

זה בדיוק המתכון או שחסרים חומרים וזה רק התחלת המתכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה