כי נרשמתי לקבל עידכונים לגבי ביתר ומודיעין עיליתלמה חברת קווים שולחת לך הודעת עדכון במייל?
סתם סקרנות
לא נראה לי שזה בסדר להעלות עכשיו תמונות או שמות!!
רפואה שלמה!!!!!הבן שלי פצוע קל
304איזה קו זה???
304
330
או מה בדיוק?
אני רועדתתתת
את בסדר??איזה קו זה???
304
330
או מה בדיוק?
אני רועדתתתת
כן, תפתחי את אחד הלינקים' תגללי את העמ' ללמטה יש שם אפשרות לשלוח דוא"ל שם את שולחת בקשה לאחד את שני הלינקים, או כל בקשה אחרת.https://new.tehilimyahad.com/mr.jsp?r=hfTa9j6k9x2
https://new.tehilimyahad.com/mr.jsp?r=fb3iJsyKT62
התפללתי בשני הלינקים
אולי מישהו יודע אם יש דרך לאחד אותם?
אוי טאטא.. לבכות. כל כך הרבה משפחות שנהרסו להם החיים היום. ילדים שנשארו יתומים ללא אם.. חובה עלינו להתחזק באהבת חינם. די למחלוקות.. כשמישהו נהרג כולם עצובים גם אם הוא לא מהקהילה שלך או שייך לרב שלך. חייבים להתחזק באהבת חינם. לאהוב כל יהודי. שנוכל לומר ידינו לא שפכו את הדם הזה. בתפילה שיבולע המוות לנצח.טרגדיה: שתי נשים נהרגו ו- 28 פצועים, מתוכם 2 במצב קשה, 4 במצב בינוני ו-22 במצב קל כתוצאה מהתהפכות אוטובוס &קו 304 (שנוסע מקרית ספר לגבעת שאול) בכביש 443 סמוך לבית חורון.
ח"והשם !!!!
נו מי ההרוגים?
אל תגידו שגם זה לא לפירסום,
בד"כ מוות זה די סופני...
ותדברו מה שאפשר אנו תושבי ק"ס אחוזי חלחלה, ופחד מוות שמא אולי זה אחד מקרובינו ידידנו מכרינו וכו'...
נווווווווווווווו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים