בקשת תפילה אוטובוס התהפך בכביש 443: מספר לכודים במקום, 35 נפצעו

מצב
הנושא נעול.
מה שמפחיד כאן, שזה אותם פציעות בשני התאונות שארעו לאוטובוסים שלנו.
תשימו לב שבתאונה שהיתה לפני שלוש שנים בדיוק,
ההרוגים והפצועים היו מהחלק המתכתי שנכנס לאוטובוס ו"חתך" את האנשים.... ד' ישמור..
וכאן - לפי מה שאני מתארת לעצמי, ההרוגות היו בחלק שמעקה הבטיחות ממתכת נכנס פנימה אל תוך האוטובוס.
זה לא יאומן כזה צירוף מקרים ! רואים כאן משהו שלא יתכן גם בסטטיסטיקות הכי רגילות.
ואין מקרה בעולם כלל - הכל להראות לנו שהכל מד' !

מה שמפחיד כאן, שזה אותם פציעות בשני התאונות שארעו לאוטובוסים שלנו.
תשימו לב שבתאונה שהיתה לפני שלוש שנים בדיוק,
ההרוגים והפצועים היו מהחלק המתכתי שנכנס לאוטובוס ו"חתך" את האנשים.... ד' ישמור..
וכאן - לפי מה שאני מתארת לעצמי, ההרוגות היו בחלק שמעקה הבטיחות ממתכת נכנס פנימה אל תוך האוטובוס.
זה לא יאומן כזה צירוף מקרים ! רואים כאן משהו שלא יתכן גם בסטטיסטיקות הכי רגילות.
ואין מקרה בעולם כלל - הכל להראות לנו שהכל מד' !
מצמרר

איזה עצוב ושנתבשר רק בבשורות טובות!!!
אמן!!!

אני חושבת בדמעות שכזה ארוע מצמרר ועוד בציבור שלנו
זה אומר שהקבה מד-ב-ר דווקא אלינו!!!!!!!!
לא רק להגיד תהילים, פשוט לעשות מעשה
שכל אחד יחשוב על משהו קטנטן אפ פצפון להתחיל לקיים
להראות לקבה שאנחנו מבינים ... ולוקחים מוסר ולא צריכים יותר סימנים...

לא באה חלילה להטיף אלא פשוט בכאב מה שיוצא לי מהלב.

upload_2019-2-10_12-34-33.png

מפחיד ! מה יש בתאריך הזה ???
מקרה כ"כ דומה שפוגע דוקא בציבור יראי ה' ...

ניעור, הקב"ה מנענע אותנו ומבקש משהו
מה הוא רוצה,
מה אנחנו עדין לא מבינים?
למה זה סוג הדיבור שצריך לדבר איתנו?
אי אפשר להבין בשמחות?
אי אפשר להתקרב באהבה?
אנחנו כ"כ רחוקים ומנותקים?
הצילו!
די לצרות!!!!!!!!!
רוצים גאולה ובנין בית המקדש!
מה אפשר לעשות כדי לעצור את הזוועות האלו?
מודיעין עילית, כמה הרוגים בחודש האחרון?
צריך להתאגד ולעשות משהו יחד.
להראות את האחדות ואהבת ישראל
איו, ה' תעזור לנו שנבין מה אתה רוצה מאיתנו
שיהיה לנו כח לעשות מה שצריך ולקרב את הגאולה

סליחה על הסגנון, זה נשפך לי.:(

המשטרה מדווחת כי התאונה הקשה בכביש 443 אירעה בעקבות תאונה שהתרחשה בנתיב הנגדי, כאשר האוטובוס התנגש ברכב טרנזיט שעצר לסייע, התהפך וגלש לתעלה בצד הדרך

מאשימים ערבים, עד שמגלים שהנהג בכלל יהודי,
מאשימים ערבים, זה אני שהאשמתי. לא קבעתי באופן ספציפי לגבי התאונה הזו. רק ציינתי שעליהם אין איסור לשון הרע, זה א'. וב' - כמה תאונות קטנות וגדולות ונפילות קורות פה בעיר בגלל הנסיעה הפרועה שלהם. אז מותר להאשים בכלליות את הנהגים הפראים. וחלק מההשתדלות שלנו זה לסלק כאלה מהזירה.

ואני בדיוק השבת נחשפתי לכמויות של חסדים ומחשבה על השני כשנתקענו בביה"ח לשבת
היה שם כמות של אנשים שלא גמרו לחשוב איך לעזור לאחריםבצורה יוצאת דופן! עמדתי משתאה!!
מי כעמך ישראל למדו זכויות אחד על השני כך אולי נפריע לשטן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
פרק קכב:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית ד' נֵלֵךְ: ב) עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם: ג) יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו: ד) שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם ד': ה) כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד: ו) שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ: ז) יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ: ח) לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ: ט) לְמַעַן בֵּית ד' אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה