חדוי פלבני
צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
•
- הוסף לסימניות
דיברתי על רוחמה רוזן.אולי אני טועה.
דיברת על אבא של רחלי ע"ה?
דיברתי על רוחמה רוזן.אולי אני טועה.
דיברת על אבא של רחלי ע"ה?
סליחהדיברתי על רוחמה רוזן.
כןהם מדרוא''פ במקור?
ואז באינסטינקט של רגע אני רוצה לסמן 'שלח תודה' אבל אז פתאום חולפת לי מחשבה בראש...
רגע על מה תודה??? את מה בדיוק אהבתי בהודעה הזו???
ממש כך
אנשים הלכו פה קצת חפויי ראש וחרדה קלה ניכרה על פני רבים
יום קשה לעיר.
קשה מאוד
מאמינהרק לעיר?????
כל עם ישראל מסתובב אבל וחפוי ראש.
יום קשה לעם ישראל.
אם זכרוני אינו מטעה אותי, גם בתאונה בקו 402 היה הרוג בעל צרכים מיוחדים..ההרוגה השניה, היא רוחמה רוזן ע"ה, נערה בעלת צרכים מיוחדים ותלמידה אהובה ומוערכת במוסדות 'עלי שיח' בירושלים.
רוחמה היא בתם של ר' קלמן וגב' ברברה, תושבי מודיעין עילית, שעברו אליה לפני מספר שנים משכונת נוף רמות בירושלים.
עריכה, בעבר היותר רחוק הם גרו ברכסים.
צודק, בהחלט.אם זכרוני אינו מטעה אותי, גם בתאונה בקו 402 היה הרוג בעל צרכים מיוחדים..
בכיכר השבת כתוב שהתינוק שלה היה איתה וניצל. זה נכון???התינוק שלה מהתמונה????
לא!!! הוא היה אצל מטפלת.בכיכר השבת כתוב שהתינוק שלה היה איתה וניצל. זה נכון???
??מישהי יודעת על שידור מהלוויה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים