התייעצות אוטובוס סטה מהנתיב 'גילח' לי את המראה הימנית. והחברה לא לוקחת אחריות. מה עושים?

• הוסף לסימניות
אוטובוס נכנס לי לנתיב, הוריד לי את המראה הימנית.
הנהגה באדיבות נתן לי את כל הפרטים שלו, התנצל שלא ראה אותי.
הגשתי תלונה, דרך חברת הביטוח שלי. וחזרו אלי שהחברת אוטובוסים לא לוקחת אחריות.
ומבחינתם הפיתרון הוא שאני ילך לשמאי- יתקן במוסך מורשה,
ואחר כך יתבע בתביעות קטנות.
לא מנוסה בדברים האלו בכללללל.
א. מה ההלכה בנושא?
ב. כמה זמן התהליך בבית משפט לוקח?
ג. מהם הסיכויים לזכיה בבית המשפט, אם לתקן מראה יעלה 400 ש"ח, ולשלם לשמאי לתיקון בחלק מקורי במוסך מורשה ולתביעה בבית משפט יעלה 2000, לא יודע אם אני אקח סיכון- וגם הזמן שווה כסף..

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אני פניתי עצמאית לחברת הביטוח
הוצאתי שמאות ולא תיקנתי
שיגעתי אותם חודשיים פעמיים שלוש בשבוע
הם התייאשו ונתנו את הכסף

• הוסף לסימניות
אני פניתי עצמאית לחברת הביטוח
הוצאתי שמאות ולא תיקנתי
שיגעתי אותם חודשיים פעמיים שלוש בשבוע
הם התייאשו ונתנו את הכסף
חברת ביטוח לעולם לא תשלם לך אם המבוטח שלהם לא מודה באשמה
במקרה דנן נהג האוטובוס מכחיש כל קשר לארוע

יש מורי הוראה שיתנו לך היתר, יש בית משפט, יש מצלמות היום בכל אוטובוס, יש החזרים על הוצאות משפט

• הוסף לסימניות
חברת ביטוח לעולם לא תשלם לך אם המבוטח שלהם לא מודה באשמה
במקרה דנן נהג האוטובוס מכחיש כל קשר לארוע

יש מורי הוראה שיתנו לך היתר, יש בית משפט, יש מצלמות היום בכל אוטובוס, יש החזרים על הוצאות משפט
לפי מה שכתוב הנהג כן מודה
הנהגה באדיבות נתן לי את כל הפרטים שלו, התנצל שלא ראה אותי
לכן כדאי לנסות

• הוסף לסימניות
לחברת הביטוח שלך?
הם כיסו במקום הנהג הפוגע?
לחברת הביטוח של הנהג הפוגע.
אצלי זה היה מורכב יותר כי הנהג ברח
החברת ביטוח שלי בדקו איפה הוא מבוטח והם לא הצליחו להוציא כסף
אמרתי לחברת הביטוח של הנהג הפוגע שיש הוכחות שיגעתי אותם חודשיים וקיבלתי את הכסף לפי השמאות שהוצאתי
וזה שהנהג מודה זה הוכחה מספקת והם צריכים לשלם
חבל על הזמן ללכת לבית משפט

• הוסף לסימניות
לא התנסיתי ב"ה, אבל יתכן שכאן נמדדת היעילות של סוכן הביטוח [של הרכב הנפגע].
אם יש צילומים והוכחות על הנזק, הוא זה שצריך לעמוד מול הנהג/החברה הפוגעת, ולהוציא מהם את העלויות. בדיוק בשביל זה הוא מקבל אלפי שקלים מידי שנה בשנה.

• הוסף לסימניות
אמרתי לחברת הביטוח של הנהג הפוגע שיש הוכחות שיגעתי אותם חודשיים וקיבלתי את הכסף לפי השמאות שהוצאתי

חבל על הזמן ללכת לבית משפט
לא נכנס לעצם העניין המעשי וההלכתי.
אבל תביעה בבית משפט, זה רק לשלוח כתב תביעה באינטרנט ואחרי כמה חודשים לבוא לדיון (ובאמצע אולי לענות תשובה על התשובה שלהם).
לעומת כפי שאתה כתבת לשגע אותם חודשיים שאתה משוגע גם באותם חודשיים.

• הוסף לסימניות
לפי מה שכתוב הנהג כן מודה

לכן כדאי לנסות
אני חושש שמול חברת האוטובוסים הוא לא הודה.
למרות שהוא היה נחמד מאד והתנצל. ונתן לי פרטים.
אין לי כל מידע מה הוא דיווח לחברה.
הם רק מסרו לחברת הביטוח שלי שהם לא לוקחים אחריות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה