תח"צ אוטובוס קומותיים בבית שמש? ממחר!!

• הוסף לסימניות
בשורה משמחת ומעניינת לתושבי בית שמש היקרים💥 | לראשונה מחר יכנס אוטובוס קומותיים לעיר לנסיעת מבחן, בדיקת פיילוט, לראות האם יתאימו אוטובוסים מסוג זה לנסיעות בינעירוניות מבית שמש ואליה. באם נסיעת המבחן תצליח ייכנסו לשירות התחבורה בעיר עשרות אוטובוסים דו קומתיים שיקלו ויסייעו לתושבים בנסיעות הבינעירוניות.
מקור: נייעס בית שמש

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ה_נסיעת_מבחן_של_אוטובוס_קומתיים_בבית_שמש.jpeg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מאיזה ערים זה יהיה?
בני ברק?

• הוסף לסימניות
מדובר על קו 600 לירושלים.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה הולך להיכנס להילוך גבוה כל כך מהר

• הוסף לסימניות
בשלב הראשון הוא יהיה ה-א-ט-ר-ק-צ-י-ה של החופש הגדול
בללי קשר ליעד שלו, כ-ו-ל-ם יסעו בו עם הילדים
אח"כ יהיה אפשר לבדוק את היעילות שלו!

• הוסף לסימניות
נשמע לי מאד תמוה. אני זוכר בזמנו, לפני 30 שנה, הביאו בסוף את כל האוטובסי קומותיים לאשדוד, כי הם לא הסתדרו בעליות.

למי שזוכר, בכל נסיעה לירושלים, היו רואים אוטובוס קומותיים תקוע בצד.

מה השתנה עכשיו? למה להכניס אותם דווקא לקו ירושלים - בית שמש? (ולמה דווקא קו 600? אולי כי זה המספר הראשון בסדרה?)

• הוסף לסימניות
נשמע לי מאד תמוה. אני זוכר בזמנו, לפני 30 שנה, הביאו בסוף את כל האוטובסי קומותיים לאשדוד, כי הם לא הסתדרו בעליות.

למי שזוכר, בכל נסיעה לירושלים, היו רואים אוטובוס קומותיים תקוע בצד.

מה השתנה עכשיו? למה להכניס אותם דווקא לקו ירושלים - בית שמש? (ולמה דווקא קו 600? אולי כי זה המספר הראשון בסדרה?)

אכן, אבל זה שלפני 30 שנה הקומותיים היו מקולקלים לא אומר כלום על קומותיים מודרניים.
יש המון מדינות בעולם שפועלים בהם קומותיים במסלולים יותר תלולים מאשר העליות לירושלים, בפרט אחרי כביש 1 החדש שמיתן אותן.

(ובעקרון, עדיף הגדלת תדירות מהגדלת קיבולת, ברוב המסלולים).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה