אוטוטו--- תנו רעיון לכרטיסי שנה טובה עם תמונות הילד!

• פותח הנושא ו8
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עכשיו הזמן לחשוב על זה, כשיוצאים בחופש בכל אופן- הרבה יותר קל לצלם ואחרכך יש כבר תמונות מוכנות.
תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל רעיונות...

בינתיים משתפת את שלי:

לשיתוף מטושטש.jpg

לפרוג.jpg

יש גם קבצים פתוחים לשימוש אישי, העליתי כאן:
https://www.prog.co.il/threads/שיתוף-קבצים-לשימוש-חופשי.321373/

תהנו :)

• הוסף לסימניות
זה שלי-
1. כרטיס שנפתח ל-2. עם כל מיני תמונות מהחופש
2. תמונות מהשוק עם תפוחים
שנה שעברה עצבתי ברכת מעין 3 משלשת המתוקות.
והשנה כבר יש רעיון, מי שרוצה באישי.. כדי שלסבתא תהיה הפתעה.. :)

upload_2019-7-29_21-27-38.png upload_2019-7-29_21-28-3.png
צפה בקובץ המצורף 517327
upload_2019-7-29_21-30-43.png

• הוסף לסימניות
@חוי ג איזה רעיונות יפים, אחד יותר מהשני :)

אשמח מאד לשמוע באישי מה הרעיון השנה,
אגב, את יכולה לשלוח הודעה פרטית לכמה ניקים ביחד,
ואח"כ בצד שמאל למטה, את יכולה להזמין עוד ניקים,
במקום להעתיק ולכתוב שוב ושוב ;)

ואם יש לך תמונה של הברכת מעין שלוש,
גם לי זה מתאים עם שלושת הבנים :)

• הוסף לסימניות
ובזכותך חוי,
נזכרתי ששנה אחת העליתי גם קולאז' מעוצב בקובץ פתוח.

שנה של איחולים
קולאז מטושטש.png

מי שיש לה טיפה ידע באילוסטרייטור,
תוכל לשנות בקלות ממש את התמונות ואת הכיתובים...

הנה קישור לקובץ הפתוח:
https://www.prog.co.il/threads/שנה-של-איחולים.263698/

תשתמשו בכיף :)

• הוסף לסימניות
זה שלי-

צפה בקובץ המצורף 517325 צפה בקובץ המצורף 517326
צפה בקובץ המצורף 517327צפה בקובץ המצורף 517328
אשמח גם לקבל רעיונות...

בינתיים משתפת את שלי:

צפה בקובץ המצורף 517321

צפה בקובץ המצורף 517322

יש גם קבצים פתוחים לשימוש אישי, העליתי כאן:
https://www.prog.co.il/threads/שיתוף-קבצים-לשימוש-חופשי.321373/

תהנו :)
מקורי ומעוצב בטוב טעם

• הוסף לסימניות
זה שלי-

צפה בקובץ המצורף 517325 צפה בקובץ המצורף 517326
צפה בקובץ המצורף 517327צפה בקובץ המצורף 517328
מקפיצה..
יש עוד רעיונות?
ו @חוי ג יש לך תמונה של המעיין 3?
זה ממש מעניין אותי

• תודה
Reactions: ו8
  • הוסף לסימניות
מה שאני מתכננת לעשות להורים ולסבתות-
להדפיס תמונה עם כיתוב שנה טובה על דף טרנספר ולאפות על קצפיות
להכניס בתוך צנצנת ו.... הדמיון שלי עדיין לא נגמר.. נראה איך להמשיך
שהכל יהיה מוכן - נשתף אתכן

• הוסף לסימניות
להכניס בתוך צנצנת ו....
ו...
תווית חמודה עם כיתוב:

שנה מלאה בנשיקות
והפתעות מתוקות

מהנכדים האוהבים :)

• הוסף לסימניות
מה שאני מתכננת לעשות להורים ולסבתות-
להכניס בתוך צנצנת ו.... הדמיון שלי עדיין לא נגמר.. נראה איך להמשיך
שהכל יהיה מוכן - נשתף אתכן

ניסית לעשות את זה פעם?
זה מסובך מידי?????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

מודל יצחק נבון פירוט מורחב.

המודל עדיין באמצע שלבי בניה וגימור ויש תכנית להוסיף לו בצד גן עם אנדרטות קטנות בע"ה.
ובקשר לעצם הבניה ,ככה-הרכבת עשויה ממשחק הרכבה ממש מיוחד שנמכר בארה"ב מחברת פישר פרייס לפני כעשרים שנה והחלקים שיש לנו ברובם ממה שאבא שלי שיחק בו כשהוא היה ילד וגם יד שניה מאיביי, מצורף תמונות של המשחק הוא באמת מיוחד ואפשר לעשות איתו אין ספור דברים (אני מתכנן לשים עוד תמונות מעוד דברים שבניתי)
אז הרכבת כולה נבנתה מהמשחק הזה למשחק לאחים קטנים ואח"כ היה רעיון לבנות גם את התחנה יצחק נבון כיוון שהרכבת נבנתה ע"פ הרכבת ישראל שבאה לי-ם (האדומה).
ולפני כמה שנים התחלתי לשלב לוחות פוליגל ביצירות כחומר מילוי מצויין לרצפה וקירות וגגות והייתי חותך את הלוח פוליגל בהתאם לצורך עם סכין יפני .
אז התחנת רכבת עשויה בעיר משלדה בסיסית של המשחק הרכבה (החלקים ממש נגמרו על הקשקש כולל הרכבת) והגג והבנין השחור וכל הרצפות והקירות בתחנה וגם כל העמודים וגם הרציף שבקומה למטה (יצורפו תמונות,) עשויות מלוחות פוליגל של120*80 ס"מ שחתכנו בבית.
ומלבד זאת יש גם קצת מחומרים אחרים שקף כחול לחלונות זכוכית הגדולים שבאולם נוסעים והרבה סיכות משרדיות לחבר בין דברים שונים ויש גם חוט דנטלי בתחנה וגם קיסמי שיניים וגם צבעים-אקריליק ולורדים לקישוט.

ובפירוט תהליך העבודה : יש בפוליגל שתי שכבות צמודות של פלסטיק דק בדומה לקרטון ואם חותכים רק שכבה אחת נהיה אופציה לקפל את הלוח פוליגל וזה נותן אפשרות לעשות זוויות מעוגלות או חדות מפוליגל לפי הצורך וכך נעשו כל העמודים בתחנה שהם בעצם חתיכה אחת שקופלה ל4 ועוד הרבה מקומות שיש שתי חתיכות בזווית צמודה יתכן שזה חתיכה אחת מקופלת, וגם הקימור בקצה הגג עשוי מחתיכה אחת עם חיתוך לחצי פוליגל (כלומר שכבה אחת) פעמיים לצד אחד ועוד פעם לצד השני תלוי לפי כיוון הקיפול.
וגם העיבוי לגג בחור העגול במרכז התחנה נעשה מרצועת פוליגל באורך כ125-130 ס"מ שנחתך בחיתוך חלקי (לא עד לצד השני) בערך כל 3 ס"מ ומזה נוצר עיגול ארוך.
המגן דויד גם עשוי מפוליגל וכל דגל נחתך בפני עצמו מרצועת פוליגל (קצת עבודת פרך אבל נחמדה) והכל נתלה על חוט דנטלי שהיה יותר נוח לחיבור.
גם המדרגות נעות עשויות מפוליגל 100% עם חיבורים ע"י סיכות משרדיות והמדידות היו לפי התחנה עם סרגל רגיל וחישוב הזווית עם חלקי מגנטים של "פליימאגס" .
ועוד מדידות נעשו עם חומרים מזדמנים כגון מגש הגשה עגול לחור בגג, וסיר הפוך לאחת הבמות של האנדרטה שאמורה להיות ליד התחנה. המודל לקח בערך 50-60 שעות עבודה ונתן הרבה הנאה!

קבצים מצורפים​

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה