מצורףהיי, אני תקועה עם האוטוקאד שלי וחייבת להעביר תוכנית למעצבת.
אפשר לבקש, אולי מישהו יכול להכין לי קובץ PDF בקנ"מ 1:50 לגודל דף A3.
מצורף קובץ dwg.
תודה מראש.
זה לא האטש , זה קו פוליליין עבהאשמח לעזרה דחופה באוטוקאד, בבקשה.
כשאני מנסה לשרטט פוליליין, אני מקבלת קו מלא עם Hatch, איך אני מבטלת את זה?
צפה בקובץ המצורף 1672020
לתשומת ליבךתודה רבה!
אולי כדאי שתעלה צילום מסך אבל לפני כן בדיקה שהתכנית משוטחת (FLATTEN)כל ההצמדויות מסומנות כמו שצריך ועדיין לא נצמד והסמן מופיע בירוק ואיקס ירוק בתוכו. מישהו יודע איך ניתן לסדר את זה?
תודה !
קודם כל לבדוק שהשכבה להדפסה, לא קפואהעזרה בבקשה!
בהדפסה אני לא רואה את המידות ששמתי בצבע 0-לבן. בד"כ זה מופיע בהדפסה בשחור. מה שיניתי בלי לשים לב? איך לתקן את זה?
צפה בקובץ המצורף 1718136צפה בקובץ המצורף 1718137
אפשר שוב את הקובץ המצורף?ליספ
הועלה ע"י אנדי:
ליספ זה למעשה פקודת תכנה קצרה שמתלבשת ברמת התכנה על אוטוקאד ומקצרת המון תהליכים.
לדוגמא יש ליספ של סימון מפלסים, לוחצים על קו שהוא ב0.00 ואז כל נקודה שעליה לוחצים- התכנה מסמנת לה מפלס אוטומטי ביחס ל0.00.
אני מצרפת כמה ליספים, כתוב על כל אחד מה הוא עושה- והאותיות באנגלית זה קיצור הדרך שלו במקלדת.
התקנה:
-מחלצים את כל הקבצים לתקיה אחת, קוראים לה בשם.
- פותחים אוטוקאד.
- מקלידים APP אנטר (קיצור של APPLOAD)
-נפתחת חלונית. למעלה בחלונית יש LOOK IN פותחים שם את התיקיה שיצרנו.
בתוך התיקיה מופיעים כל הליספים, בוחרים את הליספים הרצויים, ולוחצים על כפתור הLOAD בצד ימין.
למטה תופיע כיתובית שהליספ נטען בהצלחה.
סוגרים את החלונית ואז בכל פעם שרוצים להשתמש בליספ מהרשימה- פשוט מקלידים את קיצור הדרך שלו.
בכל פעם בפותחים אוטוקאד מחדש- צריך להטעין את הליספים, לכן אם רוצים שהם יופיעו קבוע, אז בתוך החלונית של הAPPLOAD לוחצים על כפתור הCONTENTS בצד ימין ואז על ADD ובוחרים את הליספים.
הליספים מקצרים מאד מאד ומייעלים את העבודה, במיוחד הליספ של מפלסים.
רק שימו לב שהליספ של חישובי השטחים הוא מ-2009 ומעלה.
צפה בקובץ המצורף 246469
שתיהיה הקפצה זו לעילוי נשמתה של חגית ע"האפשר שוב את הקובץ המצורף?
האם קיבלת תשובה לשאלה איך לערוך את הגדרות הליפס? אשמח לדעת איך להסיר את הקו שיהיה רק משולשתודה למי שהעלתה את הליספ של מפלסים לחזיתות.
את יודעת למה המידות לא יוצאות לי נכונות?
והאם יש אפשרות לערוך את ההגדרות של הליספ, שיהיה לדוגמא בלי קו אלא רק עם המשולש?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים