אוטוקאד- אשכול הטיפים

מה יכול להיות?
עבדתי על הסטריפ בפייפר וכשחזרתי למודל נהיו לי סימני קריאה צהובים שאי אפשר למחוק מי יודעת
upload_2018-12-31_12-15-4.png

לא יודעת מה הגורם, אולי זה קשור לקוי מידה שלא משויכים לקו מסוים, לי בכל אופן זה היה על כל קו ופשוט חפשתי בגוגל "סימני קריאה באוטוקד" והוא מצא לי פתרונות.
הסקתי מזה שאפשר לפתור בעיות גם בלי להבין אותם.

ההסבר לזה - סימני הקריאה הצהובים זה רק סימן שקווי המידות המסומנים אינם אסוציאטיביים ואינם משויכים לאובייקט.
ניתן להדליק ולכבות את זה בסרגל הכלים התחתון בפקודה המסומנת בתמונה (בד"כ עדיף שיהיה מכובה)

קבצים מצורפים

• ann.JPG
    ann.JPG
    KB 43.6 · צפיות: 90
גרירה/
IMAGEATTACH- כמו xref.

למה את מתכוונת?

בשביל לחתוך -תבחרי את התמונה ותכתבי clip
בשביל להוריד מסגרת תכתבי imageframe ותתני ערך 0

בחלונית של השכבות- layer - יש אפשרות להוסיף שכבות או למחוק, בתנאי ששום דבר לא משורטט על השכבה הזו.
אפשר לעשות PURGE, הוא מוחק את כל השכבות והבלוקים שלא בשימוש,
אפשר שימחק רק את השכבות

שאלה קצת דחופה (חדשה פה בפורום)
איך אני מטמיעה תמונה באוטוקאד (2019) בצורה שזה יהיה חלק מהקובץ ולא כקישור?
(חיפוש ברשת הראה לי שצריך להתקין Raster Design, יש דרך יותר פשוטה?)
תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה