אוטוקד עושה צרות...

• הוסף לסימניות
עבדתי על קובץ באוטוקד
וכשבאתי לשמור הוא לא נתן לי
העלה לי את החלונית הזאת (מצרפת צילומסך)

אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה נסגר איתו (זתומרת לא נסגר...;))
{0F5A5628-84CF-4019-B6CA-78B57BD8337F}.png.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ניסיתי ''לאשפז'' אותו בקובץ חדש אבל הוא לא התרשם מזה... :(

• הוסף לסימניות
מוגדרת לך שמירה בגרסה ישנה יותר?
אם כן- תחליפי לגרסה הכי עדכנית, אולי יעזור

• הוסף לסימניות
מוגדרת לך שמירה בגרסה ישנה יותר?
אם כן- תחליפי לגרסה הכי עדכנית, אולי יעזור
יש לי במחשב 2 גרסאות של אוטוקד
זה היה על 2019
העתקתי את כל החומר ל 2021 ונתן לשמור ב''ה

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה מוזרה שנהיתה לי לאחרונה
כשאני פותחת קובץ חדש על 2021 ואני שומרת אותו בפעם הבאה הוא נפתח לי על 2019

יש למישהו מושג איך אני מגדירה שהוא יפתח לי על 2021?

• הוסף לסימניות
בברירת מחדל של פתיחת קבצים -את צריכה להגדיר שיפתח קבצי DWG באוטוקד 2021
התקיה של ברירת מחדל נמצא בלוח הבקרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה