אוטוקד תקוע - היצלו!

• הוסף לסימניות
באמצע עבודה, אוטוקד לא זז (הסמן של העכבר כל הזמן מסתובב)
לא שמרתי מזמן:(
יש מה לעשות?:(

• הוסף לסימניות
ליבי עליך, כנראה שלא היתה לך ברירה אלה להתחיל מהתחלה
מנסיון כואב בעבר. ואז למדתי לשמור כל שניה.:confused::eek:

• הוסף לסימניות
דבר ראשון -לשחרר (ct-alt-del)ולצאת מאוטוקד בלי לכבות את המחשב
אח"כ לנסות לשחזר מהשמירה האוטומטית של אוטוקד drawing recovery manager את הקובץ שלך בסיומת sv
להבא להגדיר -ב- opsions -auto-save שמירה אוטומטית כל 5-10 דק'
אם את עדיין תקועה תתקשרי אלי 052-7121036

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
להבא להגדיר -ב- opsions -auto-save שמירה אוטומטית כל 5-10 דק'
בכל תוכנה אפשר לעשות שמירה אוטומטית?

• הוסף לסימניות
בפטושופ כפי שידוע לי אין אפשרות של שמירה אוטומטית, מנסיון של קבצים שלמים שהלכו...
והיום אני שומרת כל כמה דקות ופחות!
אך לצערי כאן הייתי כ"כ שקוע בדיוק השרטוט ששכחתי:(

• הוסף לסימניות
איך אני משנה את הסיומת של הקבצים dwl ל- dwg ואולי כך אצליח להציל קצת מהעבודה שהלכה:(

• הוסף לסימניות
אולי משהו יודע/ת איך משנים?

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות פשוט לשנות את הסיומת בשם הקובץ. לפעמים זה עובד.
אם לא - אפשר לנסות להציל ע''י RECOVER
אני מוכנה לנסות אם לא הצלחת.
אפשר לשלוח לי במייל SHIFFIE27 בג'ימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה