הוא עוסק גם בהשכרת רכב בהונגריה?מאיר זילברשלג.
0507631601.
מומלץ בחום.
ההתמחות שלו זה בהשכרות רכבהוא עוסק גם בהשכרת רכב בהונגריה?
לדעתי זה שאלה קצת מיותרת אבל להערכתי אפשר לשלול כדלהלן:חילוני/חרדי/דתי לאומי/ספרדי/חסידי/ליטאי/נטורי קרתא
לאיפה הוא משתייך?
נכון.חרדי
תחרותיים בהחלט.מחירים שלו טובים
לא ליטאי כי ליטאים לומדים ואין להם זמן לשטויות
לא ליטאי כי ליטאים לומדים ואין להם זמן לשטויות
קצת להעמיק במה שכתבת
אם השאלה שלי קצת מיותרת,
אתה בא ומסיק שזה יכול להיות או חסידי או חילוני ואם כך אז בעצם כבר לא ממש משנה ,
אז מה יותר מיותר, השאלה או התשובה?
אחרי יום עבודה שום דבר כבר לא נלקח ברצינות תלמדו קצת לצחוק והכל בסדר
אני ליטאי ואני מתעסק בשטויות
של חופשת סקי![]()
אני לא ליטאי, אני יהודי שמשתדל לשמור תורה ומצוות ואצלי כולם שווים רק השאלה קצת הצחיקה אותי ושלא תיעלב חלילה אלא סתם הצחיק אותי ולכן עניתי בצורה הזאת אבל בתכלס כולם טובים וכולם צדיקים לא משנה מוצא או קהילה העיקר שיש אחדות בעם ישראלולפי תשובתך תן לי לנחש שכבודו ליטאי ואף על פי כן כבודו מתעסק ב... איך נאמר זאת... שטויות...
התנצלותך התקבלה, הכול טוב, אף אחד לא התכוון ברצינות,אני לא ליטאי, אני יהודי שמשתדל לשמור תורה ומצוות ואצלי כולם שווים רק השאלה קצת הצחיקה אותי ושלא תיעלב חלילה אלא סתם הצחיק אותי ולכן עניתי בצורה הזאת אבל בתכלס כולם טובים וכולם צדיקים לא משנה מוצא או קהילה העיקר שיש אחדות בעם ישראל
לשלושה ימים יצא לי אבריקס עם כל העמלות וביטולים אלף מאה בערך ובעוד חמישים שקל יש לי באוטו יורופ ג'יפון גם עם כל הביטולים,יש חברת אייבריקס בוינה והם מאוד זולים וטובים אני לקחתי מהם
יש לי וואצאפ, הייתי מאוד מרוצהלשלושה ימים יצא לי אבריקס עם כל העמלות וביטולים אלף מאה בערך ובעוד חמישים שקל יש לי באוטו יורופ ג'יפון גם עם כל הביטולים,
וגם, היות שסוכן מטעם אבריקס מגיע לתת לך את הרכב אתה חייב וואטסאפ נכון? @Avrahamlandau היה לך?
ואוטו יורופ זה סוכנות בשדה (נראה לי באדג'ט)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים