אוירה מסתורית

• הוסף לסימניות
זקוקה לרעיון!
מעלה לכאן פתיח שאחריו אמור לבוא שיר על הסיפור מלך לשנה [מישו לא מכיר?]
חפרתי די הרבה, ועוד לא שלמה עם עצמי כיצד יבוצע השיר\סיפור בצורה מעניינת. ניסיתי לתת כיוון של אוירה מסתורית ורחוקה. יש לכם רעיון לגבי הביצוע של ההמשך? חשבתי אולי הדמויות יהיו קשורות לחוטים כמו בובות תאטרון. או שהם ינועו ע"י ידיים שיגיעו כל פעם [קצת נדוש...]
הבעיה המרכזית היא שזה שיר של כ-6 דקות והתקציב לא בשמיים, חייב להיות רעיון שהביצוע שלו יחסית קל וזורם מהר.

קבצים מצורפים

• פתיח.mp4
    21 MB · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
מאד אוהבת את ה'אוירה' כמו שקראת לזה, כלומר את הקונספט העיצובי
השלט המדרני קצת צרם לי, הייתי מחפשת איזה כלי עתיק
את יכולה לפתוח וילון של תיאטרון בובות עתיק, ולשים בו קטעי וידאו עם עיבדו עתיק, מסכות וכו'
זה ימלא לך את הזמן הכי מהר
(קליפים של ארמונות וכו' לא חסר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח פריד;1721842:
מה זה הסיפור הזה?
סיפור עם או משל, על מקום שכל שנה מינו מלך חדש וזר, האדם הטיפש הומלך, נהנה כל השנה ובסיומה יצא חסר כל ולעומתו האדם החכם שהומלך, עבד כל השנה והזיע שלוח אוצרות למסתור רחוק ובסיומה של השנה המייגעת יצא בשלל גדול. והנמשל ברור

• הוסף לסימניות
הרעיון של השלט מהמם והעיצוב מתאים ומעניין מאד!
רק אל תעשי אותו שיראה כמו ציור, כי זה מאד מבלבל בין העבר להווה

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
נראה לי שלסגנון זה מתאים יותר טקסט מנוקד.

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה,
את בטוחה לגבי הצבע הוורוד?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1721779:
זקוקה לרעיון!
מעלה לכאן פתיח שאחריו אמור לבוא שיר על הסיפור מלך לשנה [מישו לא מכיר?]
חפרתי די הרבה, ועוד לא שלמה עם עצמי כיצד יבוצע השיר\סיפור בצורה מעניינת. ניסיתי לתת כיוון של אוירה מסתורית ורחוקה. יש לכם רעיון לגבי הביצוע של ההמשך? חשבתי אולי הדמויות יהיו קשורות לחוטים כמו בובות תאטרון. או שהם ינועו ע"י ידיים שיגיעו כל פעם [קצת נדוש...]
הבעיה המרכזית היא שזה שיר של כ-6 דקות והתקציב לא בשמיים, חייב להיות רעיון שהביצוע שלו יחסית קל וזורם מהר.
נראה שעדיין חסר בפתיחה איזה אלמנט הגורם להמשך.

• הוסף לסימניות
מקצועי ואלוף!
עיצוב מרתק!
הנפשה סופר++
בפעם הראונה שהיד הגיעה עם השלט - נהנתי, בפעם השניה עדיין נהנתי
בפעם השלישית כבר הרגשתי ש'די'
(כמו המשפט הידוע 'לא חוזרים על בדיחה פעמיים' ככה גם כאן, מדובר בהברקה חבלזי"ת ומרתקת, אבל נראה לי שגם כאן תקף הכלל 'לא חוזרים על הברקה וכו')
אולי אם תביאי את היד בפעם השלישית מצד ימין במקום מצד שמאל, זה יהיה עדיין חידוש ויהנה את הצופה
בהצלחה!!!! ממש ליגה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1724146:
מקצועי ואלוף!
עיצוב מרתק!
הנפשה סופר++
בפעם הראונה שהיד הגיעה עם השלט - נהנתי, בפעם השניה עדיין נהנתי
בפעם השלישית כבר הרגשתי ש'די'
(כמו המשפט הידוע 'לא חוזרים על בדיחה פעמיים' ככה גם כאן, מדובר בהברקה חבלזי"ת ומרתקת, אבל נראה לי שגם כאן תקף הכלל 'לא חוזרים על הברקה וכו')
אולי אם תביאי את היד בפעם השלישית מצד ימין במקום מצד שמאל, זה יהיה עדיין חידוש ויהנה את הצופה
בהצלחה!!!! ממש ליגה

מעולה!
עיצוב בטעם, נעים ויפה.
גם לי הפריע השלט כבר...:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה