• הוסף לסימניות
אני מניח שהוצאת משם כל מה שהיה אפשר...

הפרחים כלולים בעיצוב המקורי?
הנרות חביבים, זווית נמוכה יותר ואלי צילום מימין כשנר אחד בלבד בפוקוס היה מוציא יותר אווירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;2382750:
אני מניח שהוצאת משם כל מה שהיה אפשר...

הפרחים כלולים בעיצוב המקורי?
הנרות חביבים, זווית נמוכה יותר ואלי צילום מימין כשנר אחד בלבד בפוקוס היה מוציא יותר אווירה.

א. ברור.
ב.כן.
ג'. לא היתה אפשרות. היה מחיצה צמוד לנרות כך שלא יכולתי לצלם זאת.

זווית נמוכה-לא סגור על זה אבל יתכן שהיה מוסיף.

ותודה על התגובה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;2382936:
טוב, גם לי ברור שהוצאת הכל...:)
נכתב ע"י ראובן 10;2382936:
אז כאן הקאץ', כי הנרות והאש עושים רושם טבעי, הפרחים סינטטיים. והצבעים...:rolleyes:

זווית נמוכה? התכוונתי בערך לזה [תמונה ישנה שבדיוק מצאתי]:

• הוסף לסימניות
לא חייבתי אף אחד לאהוב את התמונה. רוצה כן רוצה לא.
עדין מסופק לגבי הזווית. הצבעים אכן נהרסו קצת בעריכה. ויפה ששמת לב לזה.
אגב, התמונה שהעלית חמודה. אולי תיתן לי השראה להבא..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה