אוי וי תשמעו מה קרה לי

• הוסף לסימניות
אני מכניסה את הכרטיס למחשב, מלא תמונות, והמחשב כותב לי שהכרטיס לא מאותחל, ועלי לאתחלו עכשיו, כך בשני מחשבים! (אחד כתב כי יתכן שהכרטיס פגום)

מה שאני משערת זה כי עקב כך שאחין זאטוט שלי בן שנה משך את הכרטיס באגרסיביות מהמחשב.
מיד לאחר המשיכה נמחקו הרבה קבצים ובאו במקומם תקיות פגומות,
אבל הכרטיס המשיך לתפקד כרגיל, המשכתי לצלם לשתימשפחות השבוע, מהאתם אומרים? לאתחל? מה לעשות???????.

• הוסף לסימניות
לא לאתחל.
ולא להמשיך להשתמש
יש תוכנות שיחזור קבצים
או להיעזר באיש מקצוע לצורך שחזור

• הוסף לסימניות
ברגע שאת מאתחלת את הכרטיס, הלך על החומר.
באיזה אזור את נמצאת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1265943:
ברגע שאת מאתחלת את הכרטיס, הלך על החומר.
באיזה אזור את נמצאת?

בני ברק, חזון איש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביוגרפיק;1265942:
לא לאתחל.
ולא להמשיך להשתמש
יש תוכנות שיחזור קבצים
או להיעזר באיש מקצוע לצורך שחזור

איזה תוכנות, אני יחפש אחריהם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעמית;1265887:
....
אבל הכרטיס המשיך לתפקד כרגיל, המשכתי לצלם לשתימשפחות השבוע, מהאתם אומרים? לאתחל? מה לעשות???????.

רגע אחד. את צילמת אח"כ תמונות בכרטיס הזיכרון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1265992:
רגע אחד. את צילמת אח"כ תמונות בכרטיס הזיכרון?

כן, בהחלט. הצטערתי על התמונות שהלכו, אבל לא חלמתי להפסיק לצלם,הוא עבד עשר בערך עוד שבוע!!!!!

• הוסף לסימניות
כמה הנפח כרטיס הזיכרון?
אולי בכלל זה לא קשור לאחיין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1266044:
כמה הנפח כרטיס הזיכרון?
אולי בכלל זה לא קשור לאחיין?

32 גיגה
אני חושבת שקשור כי עד אותו יום לא היו בעיות

• הוסף לסימניות
מדי פעם תעשו הצצה לתיקיית השיחזור, יש מצב שהוא שיחזר את מה שאת צריכה.
הוא ישחזר גם דברים שכבר לא רלוונטיים.

• הוסף לסימניות
זה יורד כקובץ דחוס או שאני לא במקום הנכון?

• הוסף לסימניות
יש תוכנה מצוינת לשחזור, נקראת RECUVA, יש לה גירסה חינמית מעולה. משחזרת מעולה גם אחרי פירמוט.

• הוסף לסימניות
ניק בשם הפרסומון מומה מיוחד בענין. גשו אליו.

• הוסף לסימניות
מצטרף להמלצה על RECUVA.

יש מצב טוב שהוא יעבוד טוב יותר דוקא אחרי אתחול. לא על אחריותי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1266254:
מצטרף להמלצה על RECUVA.

יש מצב טוב שהוא יעבוד טוב יותר דוקא אחרי אתחול. לא על אחריותי....

הבאתי אותה עם קישור להורדה בהודעה קודמת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה