כללי אוי כמה שהוא הונגרי... (אמריקאי)

• הוסף לסימניות
ואיך לא הקופירייטינג - תפיסת עומק!

• הוסף לסימניות
עוד מעט יבוא כאן הונגרי, ויגיד: לא הבנתי... :)

• הוסף לסימניות
חחחחח
דוקא ההונגרים מבינים מהר..
יבוא פולני ויגיד למה רק את ההונגרים שמים בכותרות...

• הוסף לסימניות
חבל על הזמן
מושך ת'עין
מתאים לחודש אדר
הייתי מניח את הקוביה בצורה שיסתובב משמאל לימין ולא מלמעלה למטה שיראו סיבוב

• הוסף לסימניות
מגניב

• הוסף לסימניות
באמת רעיון.
רק לא הבנתי את הקטע של הכותרת. כולם יודעים שזאת קוביה הונגרית. למה צריך לכתוב את זה?

• הוסף לסימניות
ב״ה

חמוד מאוד, הייתי יושבת עוד קצת על החלק התחתון.
החלק העליון מגניב מאוד:)

• הוסף לסימניות
רק בארץ קוראים לזה קוביה הונגרית. בכל מקום אחר בעולם זה נקרא רוביק קיוב.

• הוסף לסימניות
מהמם הביצוע!! את הכותרת הייתי משנה. אין צורך לאזכר את הקוביה ההונגרית שכבר רואים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swsshira770;1995648:
ב״ה

חמוד מאוד, הייתי יושבת עוד קצת על החלק התחתון.

הלואי והייתי מצליח לשכנע אותם

• הוסף לסימניות
הייתי קורא לזה "קוביה הבינלאומית"

• הוסף לסימניות
עבודה יפה. רעיון יפה.
גם לי לא מובנת לי הכותרת בכלל.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה וגאונית
אם הם היו ראשונים להשתמש בהברקה הזאת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה