אוי לאאאאאאאא אין די מקום אחסון זמין לביצוע פקודה זו!

• הוסף לסימניות
מנגה עושה לי את זה הרבה פעמים...
אבל עכשיו - כמובן בדיוק לקראת סיום העמוד,
הופיעו איזה 30 תיבות עם ההודעה הזו - והן מגיבות יל לכאורה,
אבל למרות שזה נראה שהאיקס נלחץ ההודעה לא יורדת, ואני לא יכולה לשמורררר!!!!
הצלה... כל העבודה שלי בדרך לפח. :(

• הוסף לסימניות
אח, הכוח של פרוג :)
איךי שכתבתי את ההודעה נמצא הפתרון...
לאלו שיבואו אחרי - לחצן ימני, נפתח חלון שחור, יורדים בו למטה ולוחצים על האיקס שמופיע שם פתאום.

• הוסף לסימניות
יותר ויותר אני מקבלת את ההודעה הזו,
מנגה כזו מפונקת?
אני רוצה להגדיל כמה שכבות ביחד, ואי אפשר!!!
מה עושים?

• הוסף לסימניות
תראי אולי צילום סמך של איך זה נראה, ברוך ה' עוד לא נתקלתי בבעיות במנגה מסגנון כזה....

• הוסף לסימניות
היום קרה לי
והמנגה קרס ועבודה של שעתיים הלך לפח

תודה על הפיתרון
ננסה

• הוסף לסימניות
מאז שעברתי למנגה 5 כבר אין לי את הבעיה הזאת.. (אני חושב..)

• הוסף לסימניות
בעיקרון התוכנה מגבילה את עצמה לא לצרוך יותר מדי זכרון כדי שהמחשב ימשיך לתפקד
בfile -preference -memory
תראו שם את הזזכרון הפנוי ובכמה הוא משתמש , אפשר שם להגדיר ידנית בכמה אחוזים מהזכרום הוא משתמש או ישתמש בעת הצורך
אני לא יודע כמה אחוזים מומלץ לתת לו אבל די בטוח שגם אם תתנו הרבה לא יהיה לזה השלכות קריטיות ... אולי המחשב יהיה קצת איטי כאשר תעבדו על קבצים ממש ממש כבדים

העצה ההכי טובה זה אם יש לכם נייח אז לשדרג את הזכרון החי (יש לי אישית 8 גיגה זכרון חי וזה לא קורה לי כמעט)
ואם נייד ... תחליפו מחשב ליותר עוצמתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;1161089:
בעיקרון התוכנה מגבילה את עצמה לא לצרוך יותר מדי זכרון כדי שהמחשב ימשיך לתפקד
בfile -preference -memory
תראו שם את הזזכרון הפנוי ובכמה הוא משתמש , אפשר שם להגדיר ידנית בכמה אחוזים מהזכרום הוא משתמש או ישתמש בעת הצורך
אני לא יודע כמה אחוזים מומלץ לתת לו אבל די בטוח שגם אם תתנו הרבה לא יהיה לזה השלכות קריטיות ... אולי המחשב יהיה קצת איטי כאשר תעבדו על קבצים ממש ממש כבדים

העצה ההכי טובה זה אם יש לכם נייח אז לשדרג את הזכרון החי (יש לי אישית 8 גיגה זכרון חי וזה לא קורה לי כמעט)
ואם נייד ... תחליפו מחשב ליותר עוצמתי

דווקא ממש לאחרונה החלפתי למחשב מעולה, כמעט הכי חזק שיש והמון זכרון.
אני חושבת שזה באג כזה של התוכנה, למרות שאין להכחיש שבמחשב הקודם זה קרה כל הזמן - ועכשיו פעם ב...
אבל כשזה קורה, או כשהתוכנה פשוט סוגרת את עצמה פתע פתאום בגלל איזו תקלה עלומה - ואין שמירה אוטומטית....
יו.
לא מבינה למה זה לא דבר בסיסי ששמים בכל תוכנה, שמירה אוטומטית, כמו בוורד.

• הוסף לסימניות
מצויין עכשיו תכנסי להגדרות כמו שאמרתי ותוסיפי לו יותר זכרון לפחות 50 אחוז

• הוסף לסימניות
העליתי ל-70%, נראה אם יעזור.

• הוסף לסימניות
תודה על העיצה,
גם לי היה על 50 והעליתי ל-70,
נראה אם יעזור...

• הוסף לסימניות
ודרך אגב עוד עצה
במקרה שזה קורה שוב
תעבדו על קבצים יותר קטנים ..אני מתכוון כשאתם פותחים מסמך אל תתנו לו מידות אמיתיות של A4 כי זה ממש ענק בשבילו ..
תשארו באותם יחסים בחצי מהגודל וזה נראה מצויין
לדוגמא במקום 22-28
11-14
וגם לא תמיד צריך לעבוד על 1200 DPI, אפשר גם 600 וזה נראה מעולה ובכל מקרה הדפסה לא עוברת (בד"כ) את ה300

• הוסף לסימניות
אני עובדת בגודל 1:1 אבל רזולוציה 600.

• הוסף לסימניות
אמנם אני לא משתמש במנגה (עדיין) אבל ככל הנראה אם הבעיה לא בתוכנה פגומה אז זיכרון זה רק זיכרון רם שלא מספיק וכרטיס מסך לא חזק מספיק....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעילה;1161279:
אמנם אני לא משתמש במנגה (עדיין) אבל ככל הנראה אם הבעיה לא בתוכנה פגומה אז זיכרון זה רק זיכרון רם שלא מספיק וכרטיס מסך לא חזק מספיק....
זה לא משנה התוכנה מגבילה את עצמה לבד ..צריך להגדיר אותה לבד בהתאם לכח המחשב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1161248:
אני עובדת בגודל 1:1 אבל רזולוציה 600.
1:1 את מתכוונת ליחס ..ז"א מרובע
אבל מידות ממש כדאי להקטין ...אבל לא יותר מדי שלא יהיה מפוקסל

• הוסף לסימניות
1:1 אני מתכוונת ביחס של אחד על אחד, לפי הגודל המשתנה כל פעם...
A4 - אז בדיוק A4.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1161339:
1:1 אני מתכוונת ביחס של אחד על אחד, לפי הגודל המשתנה כל פעם...
A4 - אז בדיוק A4.
זהו A4 זה ממש ענק !!!
כדאי להוריד בחצי ..או לפחות 70 אחוז ..וזה ממש לא יקרה לך

• הוסף לסימניות
טוב, אם כך, איך משנים גודל ורזולוציה של מסמך אחרי שהואכבר קיים?
לא מצאתי את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;1161691:
טוב, אם כך, איך משנים גודל ורזולוציה של מסמך אחרי שהואכבר קיים?
לא מצאתי את זה
גם אני לא ..נראה לי שא"א ...
הפתרון היחיד זה לפתוח קובץ חדש במידות הרצויות
ואח"כ...
1.בFILE- IMPORT-MULIPLE LAYER FILE
לבחור את הקובץ עליו את עובדת והוא ייבא אותו לשם (וגם יציע לך להוריד לו את הרזולוציה בהתאם לקובץ החדש )

או

2.להעביר אליו את החומר בהעתק הדבק (בחירת כל השכבות ע"י shift או סימון V ליד השכבות הרצויות ולאחמ"כ crtl-c או העתק ,והדבק במקום הרצוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה