אוי לא...מאיפה להתחיל??

• הוסף לסימניות
;)

קבצים מצורפים

• 112.jpg
    KB 155 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מהמם!
הדובי מפריע לסגנון התמונה ז'תומרת הייתי שמה במקומו ספר פתוח אן אפילו עיפרון ענק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;880594:
מהמם!
הדובי מפריע לסגנון התמונה ז'תומרת הייתי שמה במקומו ספר פתוח אן אפילו עיפרון ענק.
צודקת,תודה:)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהכל עיניין של טעם אישי...

אפשר להסתכל על התמונה " מה רוצים ממני?.? אני בסה"כ ילד!!!..
לא שוללת את ההערה הקודמת אבל בעניי לא נורא הדובי
התמונה כ"כ מיוחדת ההבעה מקסימה
כל הכבוד...
נכתב ע"י RacheliM;880699:
צודקת,תודה:)

• הוסף לסימניות
בשביל הדינמיקה של התמונה
הייתי שמה את הילד במקום שהוא יכול לראות את הספרים.
תמונה מקסימה!

• הוסף לסימניות
לדעתי, הדובי נותן קצת בקטע הילדותי, וזה מצוין

• הוסף לסימניות
ממש מתוק. אהבתי את ההבעה של הילד, שרוצה להתנער ממה שרוצים לעשות אותו, לאמר; אל תעשו אותי פרופסור, תנו לי למצות את חויות הילדות שלי עם הדובי שלי!

• הוסף לסימניות
תמונה מתוקה מתוקה!!
עונג צרוף.
כאלה תמונות אני אוהבת:)

• הוסף לסימניות
אהבתי!

המרכוז קצת מפריע לי (החתימה מאזנת אותו..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה