מידע שימושי אוכל ב"שניידר"

• הוסף לסימניות
יש לבת שלי ניתוח קטן היום אחה"צ בבית חולים שניידר. האם יש שם אוכל בשביל ההורים? עזר מציון או משהו? או שאני צריכה להביא איתי מהבית?
תודה

• הוסף לסימניות
מה שאני זוכרת מלפני כשנתיים שהיינו במיון ואשפוז
עזר מציון מחלק אוכל כל יום אפשר לברר דרכם

• הוסף לסימניות
יש לבת שלי ניתוח קטן היום אחה"צ בבית חולים שניידר. האם יש שם אוכל בשביל ההורים? עזר מציון או משהו? או שאני צריכה להביא איתי מהבית?
תודה
זה נשמע שזה ללא אישפוז. בד"כ במחלקות האלו פחות מסתובבים מתנדבים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עוד עצה אם זה מתאים לכם אפשר להזמין וולט.
הבן שלי היה מאושפז לילה בתל אביב. הזמנתי למלוים שהיו איתו אוכל מגולדיס והגיע עם שליח עד אליהם בעלות לא מאד גבוהה. כך הייתי רגועה שהם מסודרים ובלי להיות בלחץ להביא מהבית או לבנות על ארגוני חסד.
את יכולה לבדוק מראש שהם מספקים לכתובת וכך להיות רגועה שתהיה האפשרות.

• הוסף לסימניות
יש שם ארגון עזר לתקווה שיש להם שם עמדה אם אוכל

• הוסף לסימניות
באזור השעה 12/12:30 מחלקים ארוחות של עזר מיציון
ובערב הם עוברים עם קפה ומאפה בד"כ

• הוסף לסימניות
אז אתמול בערב באמת הגיע מישהו מעזר מציון וחילק קפה ומאפה
וגם לחמניות מזונות
והשאר הצטיידנו מהבית. תודה.

• הוסף לסימניות
יש שם מול היציאה מהמיון לחניה קצת שמאלה
איזה קרוון כזה לא זוכר בדיוק את השם נראה לי הפונדק
ויש שם לחמניות ומקרר עם מוצרי חלב ואפשרות להכין קפה וגם מרק חם
ועוד דברים נחמד מאד ונקי

• הוסף לסימניות
יש שם מול היציאה מהמיון לחניה קצת שמאלה
איזה קרוון כזה לא זוכר בדיוק את השם נראה לי הפונדק
ויש שם לחמניות ומקרר עם מוצרי חלב ואפשרות להכין קפה וגם מרק חם
ועוד דברים נחמד מאד ונקי
@RIvka.F
יודעת אולי של איזה ארגון הפונדק הזה?
יעזור לי ממש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה