דרוש מידע אוכל טעים בקרבת שערי צדק

• הוסף לסימניות
אני צריכה לסוע השבוע לשערי צדק בירושלים- האם יש איזה מקום קרוב לקנות אוכל- טוסטים טעימים או משהו בסגנון (יכול להיות גם בבית וגן הסמוכה

• הוסף לסימניות
יש בבית חולים עצמו אנגל בהכשר הבדץ סלטים ממש טעימים וגם טוסטים נראה לי

• הוסף לסימניות
בשערי צדק עצמו יש את אנג'ל בהכשר בדץ, בורגר בשרי בהכשר מחפוד, וארומה בהכשר חת"ס פ"ת.

• הוסף לסימניות
לתועלת כלל המבקרים ומשפחות החולים

לידיעת המבקרים בבי"ח שערי צדק
נפתח חדר קפה וכיבוד קל (דומה לחדר מזזה בהדסה)
לציבור שומרי הכשרות

נמצא בחניון הפתוח בשערי צדק
קצת יותר למטה מבניין בית החולים
כשיוצאים מהמיון יורדים בחניה ימינה כ100 מטר.
קוד כניסה 1842.

שנזכה להשתמש רק בשמחות ובשורות טובות

הארגון שפתח את חדר החסד הזה הוא סעד ומרפא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

לפני כמה חודשים רציתי לקנות מכשיר מסוים וחברה שלי הציעה לי לחפש קודם באתר אגורה כי לפעמים מוסרים דברים כאלה שם.
כדי לראות את המודעות בלי לחכות 24 שעות, צריך להציע חפץ למסירה.
אמרתי לה שאין לי מה למסור אז היא אמרה לי שאנשים מפרסמים דברים חסרי ערך כמו שקיות ניילון, דף נייר, מברשות שיניים משומשות וכו'.
חיפשתי משהו לפרסם ומצאתי חבילת מדבקות של הילדה שלי ופרסמתי.
למחרת קיבלתי הודעה ממישהי בירושלים שרצתה לקנות את זה.
כתבתי לה שאני גרה בצפון. היא ענתה שאין לה בעיה להגיע לצפון בשביל לקנות את זה.
כתבתי לה שהנסיעה תעלה לה הרבה יותר מהמדבקות והיא יכולה להיכנס לחנות צעצועים באזור ולקנות את זה בכמה שקלים.
היא כתבה לי שהיא אוהבת את הצפון והיא אוהבת לנסוע באוטובוס אז אין לה בעיה להגיע עד אלי לקנות את זה.

השבוע קרה משהו דומה. חיפשתי משהו מסוים וקיבלתי הודעה מהאתר שאני צריכה להציע חפץ למסירה.
עשיתי חיפוש בבית ומצאתי צעצוע שהבן שלי קיבל באיזה יום הולדת ולא פתח, משהו שעולה 2 שקלים.
הבוקר קיבלתי הודעה ממישהו בעיר אחרת שרוצה לבוא עד אלי לקנות את זה.
מה זה הדבר הזה? מישהו יכול להסביר לי מה הסיפור?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה