אוכל לברית בשבת

• הוסף לסימניות
2 שאלות,
מישו יודע אם יש מקום כזה שאפשר להזמין רק חמין (לא צ'לנט) לשבת ל40 איש בערך
וכמה זה אמור לעלות?

ועוד שאלה אם אני מבשלת אורז ל40 איש איך אני יודעת לשים כמויות של תבלינים?

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין חמין לצולנט?

• הוסף לסימניות
אמא שלי אומרת:
כל שתי כוסות אורז = כפית מלח, רבע כפית פ.שחור וחצי כפית פ.אדום.

• הוסף לסימניות
בירושלים? "טועמיה". (אין לי לידי כעת את מס' הטלפון שלהם)

• הוסף לסימניות
מה ההבדל?
מי שאוכל חמין, מבין מצוין שטשולנט זה לא חמין

• הוסף לסימניות
אולי אם וילד??

• הוסף לסימניות
מסעדה היהודית
שטיסל

• הוסף לסימניות
ציפורי - יריד אוכל בויז'ניץ.

• הוסף לסימניות
עוד הצעות?
זה דחוף לשבת הזו ואנחנו לא מוצאים!

• הוסף לסימניות
קייטרינג בהכשר הרב לנדא "טעם גן עדן" או משהוא דומה
0508100017
אפשר לומר ש"וולס" שלחה

• הוסף לסימניות
אם עוד לא הסתדרתם פני באישי.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה ההבדל בין טשולנט לחמין. (חוץ מה"חמינדוס", שגם אנחנו שמים בטשולנט)

• הוסף לסימניות
גיסי מגדיר את זה ככה: בצ'ולנט הכל מעורבב, בחמין זה דבר ועוד דבר אחד ליד השני.

• הוסף לסימניות
על כל כוס אורז- 1 1/2 כוסות מים חמים ובערך + - 1/2 כפית מלח (אני לא יודעת כמות מדויקת אני בדרך כלל שופכת לפי העין)

להניח את האורז בסיר עם מעט שמן ולטגן מעט אח"כ להוסיף את המלח לערבב ואז להוסיף את המים כדאי מאוד לדייק במים כי כך האורז יוצא אחד אחד.
לדעתי הדרך הקלה, הנוחה והטעימה

יעל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה