מידע שימושי אוכל לשבת בשערי צדק

• הוסף לסימניות
שלום לכם,

האם מישהו יודע מה לגבי ארוחות שבת בביה"ח שערי צדק
לחולים ולמי ששוהה לצידם.....

אשמח לכל מידע, מדובר בשבת הקרובה.
תודה

• הוסף לסימניות
לחולים הבית חולים מביא, הכשרות שם מצויינת [בד"ץ העדה"ח].

ולמי ששוהה לצידם ניתן לאכול בחדר האוכל למטה [קומה 3] , ויש להסדיר את התשלום לפני או אחרי השבת.

• הוסף לסימניות
מומלץ מאוד להביא מהבית דברים שלא צריכים חימום [סלטים, דגים, חלות, כבד קצוץ, שתיה]
ובכמות שניתן לשבוע ממנה, כי האוכל שם ממש לא טעים.
יש מקררים בכל מחלקה.

• הוסף לסימניות
להכניס דברים מבושלים לפי הזכור לי לא נותנים אבל אפשר להגניב.

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני יודעת הם נותנים להכניס אוכל מבושל חוץ ממרק

• הוסף לסימניות
יש אוכל בקומה 3
לא הייתי ממליצה להביא מהבית רק נשנושים וכאלה כי זה ממש לא נוח (לצערי מנסיון רב של שהייה בשע"צ בשבת ...)
האוכל בקומה 3 הוא אותו אוכל שמחלקים ליולדות והוא ממש סביר
מי שממש רעב ולא אוהב יכול לאכול רק לחמניות ויש שם בשפע
חשוב להסדיר את התשלום אחר כך.

• הוסף לסימניות
מחפש מקום לינה לזוג שיהיו אם הבת שלהם בשבת בית חולים שערי צדק
דחוף

• הוסף לסימניות
מישהו ביקש ממני לברר:
הוא חייב בתשלום לשערי צדק על סעודות שבת והוא לא יודע למי לשלם.
האם זה לבית החולים או לארגון חיצוני
מדובר בחוב של 4 שנים לפחות,
אשמח מאד אם תדעו להפנות אותי
תודה וגמר חתימה טובה

• הוסף לסימניות
מישהו ביקש ממני לברר:
הוא חייב בתשלום לשערי צדק על סעודות שבת והוא לא יודע למי לשלם.
האם זה לבית החולים או לארגון חיצוני
מדובר בחוב של 4 שנים לפחות,
אשמח מאד אם תדעו להפנות אותי
תודה וגמר חתימה טובה
לבית החולים אפשר בקבלה במיון כנראה שאפשר גם דרך הטלפון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה