באם וילד (בררנו בשנה שעברה) 8 ש"ח לשניצל, תכפילו לפחות ב 4-5 מנות...נכתב ע"י רות מיכל;977519:אנחנו גם פעם רצינו לעשות את זה בשבת אחת לחוצה במיוחד. ואז גילינו שהמחירים יקרים בצורה לא ראלית בכלל! אז את המרק עשינו לבד בבית, נבוסף קילפנו מהר תפו"א וזרקנו עוף על בצל מאודה לסיר, בסוף קנינו רק מעט שניצלים ועוד כמה תוספות וגם זה עלה לנו טבין ותקילין..
על סלטים ויתרנו..
מה לא ידעתם?נכתב ע"י רות מיכל;977519:אנחנו גם פעם רצינו לעשות את זה בשבת אחת לחוצה במיוחד. ואז גילינו שהמחירים יקרים בצורה לא ראלית בכלל! אז את המרק עשינו לבד בבית, נבוסף קילפנו מהר תפו"א וזרקנו עוף על בצל מאודה לסיר, בסוף קנינו רק מעט שניצלים ועוד כמה תוספות וגם זה עלה לנו טבין ותקילין..
על סלטים ויתרנו..
אין ספק שאוכל ביתי הוא לא בחינם, אבל עוד יותר אין ספק - שהפער במחירים הוא מטורף לגמרי.נכתב ע"י מוריה ח;977573:אני חייבת להעיר נקודה אחת. שוכחים לחשוב שאוכל בבית גם עולה, והרבה!
כשמכינים שניצל גדול בבית זה עולה כמה שקלים טובים.
מנה עוף(משולש עם פולקע עולה גם כן כמה וכמה שקלים טובים)
רק כשהולכים לחנות, ואומרים "שניצל ב8 שח" אנשים חוטפים שבץ. אז דעו. בבית עולה לכם גם הרבה.
ולפעמים זה שווה את הנוחות והרוגע.
שווה להוציא כסף ולהיות מסודרים לשבת.
קודם כל שניצלים אינם עולים 8 שקלים בד"כ באוכל מוכן אלא הרבה יותר ושניצל בבית עולה הרבה פחות מ8. חזה עוף טרי עולה כ30 שקל לחבילה שניתן להכין ממנה 10 שניצלים והגז לא עולה הרבה.נכתב ע"י מוריה ח;977573:אני חייבת להעיר נקודה אחת. שוכחים לחשוב שאוכל בבית גם עולה, והרבה!
כשמכינים שניצל גדול בבית זה עולה כמה שקלים טובים.
מנה עוף(משולש עם פולקע עולה גם כן כמה וכמה שקלים טובים)
רק כשהולכים לחנות, ואומרים "שניצל ב8 שח" אנשים חוטפים שבץ. אז דעו. בבית עולה לכם גם הרבה.
ולפעמים זה שווה את הנוחות והרוגע.
שווה להוציא כסף ולהיות מסודרים לשבת.
נכתב ע"י שולה;977530:באם וילד (בררנו בשנה שעברה) 8 ש"ח לשניצל, תכפילו לפחות ב 4-5 מנות...
נכתב ע"י dem;977592:שניצל ב8 ש"ח??? זיל הזול
בבית ישראל עולה 18 ש"ח
נכתב ע"י אביגדור;977639:טועמיה שבת זוגית 3 סעודות ב199 ש"ח
נכתב ע"י רות מיכל;977642:קודם כל שניצלים אינם עולים 8 שקלים בד"כ באוכל מוכן אלא הרבה יותר ושניצל בבית עולה הרבה פחות מ8. חזה עוף טרי עולה כ30 שקל לחבילה שניתן להכין ממנה 10 שניצלים והגז לא עולה הרבה.
זה נכון שזו טרחה, אבל אם מרק דלוח יעלה לי סכום, אז אני אומרת לעצמי שכבר אכין בבית ב5 דקות. יש מאכלים שכן משתלם לקנות, בד"כ כשזה לא בבודדים, כמו חתיכות עוף מאודים וכו. ואת צודקת שלפעמים בשביל לחסוך טרחה שוה לשלם 400 שקל יותר משבת רגילה, במיוחד שלא תמיד יש את כחל החומרים בבית, או בשבת הגדול כשאין כח לבשל, אין זמן ואין מקום..
(ואני אומרת את זה מתוך הבישולים לשבת..).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים