בהכשר רב הקהילה הרב במברגר אוכל טעים.נכתב ע"י חן שיין;1054185:2. יש ברחוב מיכאל (מסעדת פרידמן)
אם אני לא טועה כל המוצרים בהשגחת הבדץ,
דלישעס סגור עקב שיפוצים.נכתב ע"י קשר כשר;1054188:"דלישעס" ברחוב בר כוכבא, נראה לי שזה בהכשר העדה החרדית....
פלאפל ירושלמי הוא לא ברחוב מיכאל אלא בהרצל....נכתב ע"י נוי;1056220:תודה רבה מאוד לכולם!
אכלנו ב"פלאפל ירושלמי" ברחוב מיכאל.
היה טעים ונעים ונחמד ונפלא.
אי אם סורי. מתנצלת.נכתב ע"י חביבה;1056826:פלאפל ירושלמי הוא לא ברחוב מיכאל אלא בהרצל....
מגיעים לחיפה לאכול פלאפל ירושלמי....תודה רבה מאוד לכולם!
אכלנו ב"פלאפל ירושלמי" ברחוב מיכאל.
היה טעים ונעים ונחמד ונפלא.
זה לא נכון יש הרבה חסידים שלא סומכים על זה מכיון שיש שם עוד הכשרים חוץ מעדה ולנדאיש לך הכל פה
כולם סומכים פה על הרב במברגר
גם חסידים
יש פיצה מעולה פרפקטו
ויש פלאפל ירושלמי
יש בחיפה הכשר בד"ץ הרבנים הכשר חזק ברמה של הרב לנדא ועדה החרדית הם מכניסים רק עדה החרדית והרב לנדא לחנויות אני מצרף כאן את הדף שתוכלו לראות איפה החנויות כתובת כאן גם חנויות סלולר שבפיקוח (היום גם מוזסון מחשבים) יש היום גם שור הבר רחוב מיכאל 33 ופירות וירקות ברמת ויזניץ כמו"כ אני מצרף שתי עלונים שיצאו מהבד"ץ בו מופיע על עוצמת הכשרות
אתה מציין כחיפאי לשעבר אולי אז יש הרבה שלא אכלו כי לאחרונה היה מהפך גדול כלומר בחצי שנה האחרונה מאז שיצאו עם עלונים וכו הציבור קיבלו את המודעות להכשר החזק לאחרונה עשיתי סקר באחד הקהילות בעיר הרוב אוכלים את ההכשר כשבעבר הרבה מאלו לא אכלו את ההכשרכחיפאי לשעבר
לא כולם סומכים על זה. במיוחד בציבור הליטאי
בהצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים