רחלי דויטש
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
משהוא מכיר אוכל מוכן לשבת/ קייטרינג בטעם ביתי בסגנון מרוקאי
שאפשר להזמין 12 מנות לשבת.
באזור ירושלים
שאפשר להזמין 12 מנות לשבת.
באזור ירושלים
ממש תודהבראשית בכנפ"ש.
לא יודעת עד כמה מרוקאי אבל מומלץ וטעים.
למה מק. אונו ?וונדרפוד אני רואה שהם מקרית אונו יש להם משלוחים לירושלים?
אה אוקי תודה, מה הסגנון של האוכל להם?למה מק. אונו ?
הם מירושלים
חנות- מסעדה כזאת.ממש תודה
אפשר פרטים שלהם?
הם חנות? או קייטרינג פרטי?
וונדרפוד אני רואה שהם מקרית אונו יש להם משלוחים לירושלים?
bereshitb.com
מה ההכשר?חנות- מסעדה כזאת.
הם עושים שוק שבת פתוח לקהל בימי שישי באולם שלהם.
וגם שירותי קיטרינג.
אני ממש ממליצה על האוכל שלהם!
(הזמנו לאירוסין בעבר.)
יש להם כל מיני אופציות...
אם תרצו עזרה נוספת בשמחה.
אוכל מוכן לשבת – בראשית אולם אירועים
bereshitb.com
בראשית בכנפ"ש.שלום מחפשת מקום שמוכרים אוכל מוכן לשבת בירושלים.
לא מקום שמזמינים מראש אלא כמו מענדיס בצפת למי שמכיר , שבאים ויש אוכל מכל הסוגים וכל אחד לוקח מה שרוצה.
אני חייבת דחוף אשמח ממש.
מחפוד.מה ההכשר?
הם עושים רק בהזמנה מראש? או גם פתוח ובאים לקחת?גולדיס ליד אולמי בית ישראל
בדץהם עושים רק בהזמנה מראש? או גם פתוח ובאים לקחת?
מה ההכשר?
איך האוכל שלהם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים