www.maagalim.org.il
דייי אליפות!!!!![]()
לאנץ' טיים | ארוחות צהריים לצהרונים | קייטרינג לצהרונים, לגני ילדים ולקייטנות
החברה המובילה בישראל בתחום הקייטרינג לילדים. ארוחות צהריים לצהרונים, לגני ילדים ולקייטנות. מנות בריאות, חמות, טעימות ומזינותwww.lunch-time.co.il
![]()
תפריט מזין ומגוון
matnasmodiin.org.il
![]()
תפריט הצהרונים
www.maagalim.org.il
נכנסים למטבח של הצהרון ואומרים ''הילד שלי מאוד אוהב את האוכל שאתם מכינים, אפשר את המתכונים''הבת שלי ממש מבקשת ממני "אוכל כמו בצהרון"
מישהי בקהל יודעת איך מכינים:
-קציצות ברוטב אדום
- פסטה ברוטב אדום
-שווארמה עוף צהובה
שעועית ירוקה של צהרון?
זה ישמח מאד ילדונת בת 4, שעוד שניה כבר נגמר לה הצהרון...
הן מקבלות את האוכל מוכן...נכנסים למטבח של הצהרון ואומרים ''הילד שלי מאוד אוהב את האוכל שאתם מכינים, אפשר את המתכונים''
99% ישמחו לשתף
1% יזרוק אותך...הסיכון שווה
'מזדקן לא יפה..'הן מקבלות את האוכל מוכן...
איזה כיף לךהבת שלי ממש מבקשת ממני "אוכל כמו בצהרון"
מישהי בקהל יודעת איך מכינים:
-קציצות ברוטב אדום
- פסטה ברוטב אדום
-שווארמה עוף צהובה
שעועית ירוקה של צהרון?
זה ישמח מאד ילדונת בת 4, שעוד שניה כבר נגמר לה הצהרון...
היו לי גם כאלו....איזה כיף לך
אצלי לא נוגעת בקושי...
כי יש לה טעם טובאצלי לא נוגעת בקושי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים