• הוסף לסימניות
כחלק משיעורי סטודיו אוכל בפרוג נדרשנו לצלם סנדוויצ'ים קחו הצצה לתוצאות שלי ויאלל'ה תגיבו :)

• הוסף לסימניות
זה מדהים, ומעורר תחושות רעב רדומות.

• הוסף לסימניות
מדהים!!
(הקפה שרשום על הנייר - בוודאי הכוונה לקפה שחור, הלא כן?! ;)
סתם מעניין, מי אכל את זה בסוף?!!

• הוסף לסימניות
וואואו!!! מהמם!!

• הוסף לסימניות
ההצללות כבדות מדי מדי במיוחד בתמונה השניה שזה בכלל נראה שהתריס עוד לא נסגר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטוגרפי;1645907:
ההצללות כבדות מדי מדי במיוחד בתמונה השניה שזה בכלל נראה שהתריס עוד לא נסגר.

התריס נסגר והכתם בתמונה השניה מכוון כך בכוונה.. זה סגנון תאורה.. ההצללות כבדות כי זה צילום של אוכל מעניין ולא נדוש..

• הוסף לסימניות
אתם נכנסים לקורסים כבר צלמים?

• הוסף לסימניות
הראשונה יפה,
אהבתי את התאורה הדרמטית והממוקדת,
מה שכן חושבת שהיה אפשר להאיר את הלחמניה עוד קצת בצד ימין מקדימה, כמובן לא אור חזק אלא רפלקטור קטן שיפתח את ההצללה שם,

אם בחרת לצלם את הלחמניה בדיוק באמצע הפריים, הייתי מוותרת על תוספות ברקע, מצלמת גם על צלחת שטוחה ואין צורך להוסיף את הרטבים בצד.

לגבי האוכל שבתוך הלחמניה, זה יכל להיות יותר מסודר, שיראו יותר את האוכל והפסטרמה, ולא צריך כ"כ הרבה רוטב שיגלוש:)

בגדול יפה מאוד במיוחד שזה במהלך שיעור,
לגבי שאר התמונות,
השניה השחור בצד לא מוסיף, לגבי הצילום, אם אתה מצלם לחמניה מלמעלה כדאי לפתוח אותה כך שרואים את מה שיש בסנדוויץ, כמובן שחותכים את החלק העליון ומניחים אותו מעט על החלק התחתון שיסתיר קצת ויגלה הרבה.
לגבי הקומפוזציה יש מה לשפר, כדאי לקרופ הרבה מהתמונה אין צורך לראות את כל הירקות ואת כל הפחית וכמובן השחור יכול להיות ממש טיפלה, אתה יכול להוריד אותו בקרופ, התמונה כבר תראה יותר טוב.
לגבי התאורה בשניה, ההצללות קצת מידי כבדות, הייתי מרככת.

השלישית,
הזווית צילום מידי למטה, האור כאן לא מחמיא, היה צריך להאיר את קידמת הסנדוויץ, ושוב אין צורך בכל התוספות ברקע, זה מיותר.

הרבה הצלחה, וכל הכבוד!

• הוסף לסימניות
אפילו שלא הייתי...

תמונה ראשונה מדהים רק יותר מדיי קטשופ...
תמונה שניה חבל על חוסר האור בקצה השמאלי למטה... אם כבר אז כבר (ומה הקשר הבצל החיי ???!)

תמונה שלישית... הייתי עושה קרופ ומוריד את החלק התחתון עם השולחן... אולי גם קצת זוית מלמעלה..

גיט שעבס

• הוסף לסימניות
אהההה ובשלישית הייתי נותן איזה רפלקטור על הקולה ככה בישביל להקפיץ לה את הצבעים !

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני מצלצל(גם) לעצמי:)::D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה