סיפור בהמשכים אולדנבורג - שיבת הכתר

עם יונית? על הטיוטות לא סיכמנו שום דבר!!! 😱

נכון. זה אומר שמתקדמים כנראה... ואז נותר יותר הטיפול בחורים. בגדול מה שמשפשף זה כתיבה ועוד כתיבה, משברי כתיבה ועוד כתיבה...

לא, אני לא כותבת כל יום, אלא אם את מחשיבה את הכתיבה הנוכחית פה ובעבודה. אבל בהחלט נהיים משופשפים מהכתיבה עצמה.
קודם זה יונת -כן? (חייבת מתישהוא להפגיש אותך איתה...) ואני שולחת לה רק מה שאישרת לי ואז שלחת כבר את גם לבד- כי היא נתנה תגובות חזקות
אנחנו מתדיינות על "רד" ו"מתן" שעות על גבי שעות בימי חמישי-תוך כדי הכנת שבת (ברמה שחברה אחרת לא מבינה איך אני בקשר כזה טוב עם יונת ופחות איתה...)
אני חכמה מספיק להבין מה את רוצה לשתף- אז אם לא שאלתי אותך לגבי הטיוטות- אז תביני שלא שלחתי, מה גם שהיא תקבל את זה בסוף ערוך יותר טוב (בקבוצה)

זה בנוגע לכתיבת ספרים.
וברוך ד', יש לי את הקבוצה של החברות הללו... שחרשו לי את כל החורים, ועשו לי ת'מוות. באמת.
הרבה דברים נאלצתי לשנות בספר עכשיו בגלל זה.
אבל אני מדברת על התקדמות אישית.
יש עוד משהו - סופרת מול סופרת.
מיה קינן ואסתי קווין.
דבורי רנד וקפלר.
זוגות שפשוט מבקרות אחת את השניה. תמצאי מישהי שהתחברת לזאנר שעליו היא כותבת (אם את שונאת ספרי מרגלים וזה כל מה שהיא כותבת - לא תוכלי לעמוד בזה אחרי פרק-שניים) וכמובן שזה יהיה הדדי ותרוצו על פרקים תוך מחויבות הספקים.

יש עוד משהו - סופרת מול סופרת.
מיה קינן ואסתי קווין.
דבורי רנד וקפלר.
זוגות שפשוט מבקרות אחת את השניה. תמצאי מישהי שהתחברת לזאנר שעליו היא כותבת (אם את שונאת ספרי מרגלים וזה כל מה שהיא כותבת - לא תוכלי לעמוד בזה אחרי פרק-שניים) וכמובן שזה יהיה הדדי ותרוצו על פרקים תוך מחויבות הספקים.
אחלה רעיון.
ומה אעשה אם אני פשוט מבודדת מעולם הכתיבה?...
אין לי היכרות אישית עם עוד כותבות. וזה טראגי, חייבת לציין, אבל מה לעשות?...

קודם זה יונת -כן? (חייבת מתישהוא להפגיש אותך איתה...) ואני שולחת לה רק מה שאישרת לי ואז שלחת כבר את גם לבד- כי היא נתנה תגובות חזקות
אנחנו מתדיינות על "רד" ו"מתן" שעות על גבי שעות בימי חמישי-תוך כדי הכנת שבת (ברמה שחברה אחרת לא מבינה איך אני בקשר כזה טוב עם יונת ופחות איתה...)
אני חכמה מספיק להבין מה את רוצה לשתף- אז אם לא שאלתי אותך לגבי הטיוטות- אז תביני שלא שלחתי, מה גם שהיא תקבל את זה בסוף ערוך יותר טוב (בקבוצה)
את אמרת טיוטות, ובקבוצת הביקורת היא נמצאת. אז הגיוני שנלחצתי (לא שיש מה, אבל סתם, כנקודה).
תרדי כבר מרד, טוב?
למתן אני מבשלת דברים אחרים, אז תרדי גם ממנו.
ולא יפה ששכחת את...

את אמרת טיוטות, ובקבוצת הביקורת היא נמצאת. אז הגיוני שנלחצתי (לא שיש מה, אבל סתם, כנקודה).
תרדי כבר מרד, טוב?
למתן אני מבשלת דברים אחרים, אז תרדי גם ממנו.
ולא יפה ששכחת את...
את השאר את כן מעבירה גם לקבוצת הביקורת... (למרות שאני גאה להיות (כמעט) ראשונה לקבל הכל...) ואגב ביקשתי השבוע עוד פרק של וירטואז (אם לא בעלך- שהבנתי ממנו שעמוס לך הייתי גורמת לך לרשום במיוחד בשבילי עוד פרקים- אבל מחכה עוד חודש חודשיים מקסימום וחוזרת לשגע (כמו שמתן הוספת לו 2 פרקים נוספים למחרת היום שקיבלת טלפון ממני) אבל בואי נתכתב באישי על דברים כאלו- לא נשגע אנשים סתם...
אחלה רעיון.
לא חושבת שאפשר להיות מחוברים לעולם הכתיבה עד שאת מוציאה משהו - נגיד פורומים בסגנון זה דבר שמקשר אותך לכתיבה ולכותבים, ונגיד ב"קדם" ברגע שאת יוצרת יש לך פורום פנימי לכותבות ושם נראה לי אפשר יותר ליצור קשרים- מאמינה שגם פה יש אופציה להכיר.... (קדם לדעתי עדיין בחיתולים לעומת פרוג- אז פרוג אמור להיות יותר מפותח... גם מבחינת הסופרים שכותבים בו...)

אחלה רעיון.
יש פה בפרוג קהילת לפני פרסום שהיא בעצם רובה של כותבות. אבל ממעט מה שניסיתי לשתף שם - לא ראיתי תועלת.
עם קדם לא הסתדרתי כל כך...
לא מידי הבנתי איך פועל שם.
יש לך שם משתמש?

עם קדם לא הסתדרתי כל כך...
לא מידי הבנתי איך פועל שם.
אני נרשמתי לשם כשזה ממש נולד- ולא מצאתי את עצמי שם (במקור אני תולעת ספרים שעובדת בהייטק) אבל לא עניין אותי הכתיבה- כי אני לא רוצה להיות סופרת.... (עם מה שכרוך בזה), אבל בגלל ת.עקבי התחברתי (בעיקר לראות תגובות למה שהיא פירסמה שם...) ודווקא היו שם כאלו שיודעות מושגים או סופרות בעצמם, אבל יש להם קהילה סגורה רק לסופרות (מניחה שגם בפרוג יש כזה- רק לא בדקתי), ואת האמת- גם היום ההתחברות שלי לקדם זה יותר כדי לקרוא תגובות ופחות להגיב או לבקר....
אבל תחפשי אופציה לקהילה של כותבות/ים מניחה שיש גם פה משהו כזה- ואם כן את מתאימה לשם ותוכלי לגדול מפורומים כאלו....
(אישית מאוד רוצה שתגדלי ותוציאי כבר ספרים, אני רוצה שיהיה מבחר גדול ואיכותי בחנויות -בשבילי ולכל עם ישראל, ושלא יצטרכו לרעות בשדות זרים בשביל מנוחה (כן ספר בשבילי זה זמן לנוח- למרות שזה זמן קצר, את מהללאל קראתי בלילה אחד ואחרי זה חרשתי עליו (עד היום)-ספר ממוצע לוקח לי בן 2-10 שעות וקשה לראות אותי מורידה אותו מהיד לפני שגמרתי (אם הוא איכותי) גם במצבי- אמא+4))

אני נרשמתי לשם כשזה ממש נולד- ולא מצאתי את עצמי שם (במקור אני תולעת ספרים שעובדת בהייטק) אבל לא עניין אותי הכתיבה- כי אני לא רוצה להיות סופרת.... (עם מה שכרוך בזה), אבל בגלל ת.עקבי התחברתי (בעיקר לראות תגובות למה שהיא פירסמה שם...) ודווקא היו שם כאלו שיודעות מושגים או סופרות בעצמם, אבל יש להם קהילה סגורה רק לסופרות (מניחה שגם בפרוג יש כזה- רק לא בדקתי), ואת האמת- גם היום ההתחברות שלי לקדם זה יותר כדי לקרוא תגובות ופחות להגיב או לבקר....
אבל תחפשי אופציה לקהילה של כותבות/ים מניחה שיש גם פה משהו כזה- ואם כן את מתאימה לשם ותוכלי לגדול מפורומים כאלו....
(אישית מאוד רוצה שתגדלי ותוציאי כבר ספרים, אני רוצה שיהיה מבחר גדול ואיכותי בחנויות -בשבילי ולכל עם ישראל, ושלא יצטרכו לרעות בשדות זרים בשביל מנוחה (כן ספר בשבילי זה זמן לנוח- למרות שזה זמן קצר, את מהללאל קראתי בלילה אחד ואחרי זה חרשתי עליו (עד היום)-ספר ממוצע לוקח לי בן 2-10 שעות וקשה לראות אותי מורידה אותו מהיד לפני שגמרתי (אם הוא איכותי) גם במצבי- אמא+4))
מבינה לגמרי...
את האמת, פשוט עברתי לקרוא ספרים באנגלית מהמלצת אמא שלי...
כשפת אם, יש לי הרבה מבחר. ושם הרמה גבוהה.
באמת חשוב שיהיה כאן משהו...
תודה על העידוד. אשרי ת.עקבי שאת מבקרת שלה...

מבינה לגמרי...
באמת חשוב שיהיה כאן משהו...
תודה על העידוד. אשרי ת.עקבי שאת מבקרת שלה...
התענוג הוא גם שלה, לא רק שלי חח
אבל אם את צריכה מבקרת וגם אחת שיש לה את כל הזמן והסבלנות שבעולם לקרוא - זו היא.

התענוג הוא גם שלה, לא רק שלי חח
אבל אם את צריכה מבקרת וגם אחת שיש לה את כל הזמן והסבלנות שבעולם לקרוא - זו היא.
וגם זה תלוי בתקופות- תקופה שאחרי לידה כשהיא לא קיבלה ביקורת על ספר חדש ואמרתי לה שאין זמן לנשום (בעלי הפיל עלי לנהל את ועד הבניין בגלל עודף זמן יחסית ואז נגמר הזמן :( )
בגלל זה חשוב בקבוצת ביקורת למצוא גם כאילו שזמנם בידם ויותר מאחד...
וכן- אני מתענגת על כל פרק שאת שולחת בעיקר בזאנרים שקשה למצוא ספרים איכותיים בספרות שלנו.....

רגע, @ת.עקבי זו @תהילה בצלאל המוכרת? (א"כ, למה שינית ניק?)

צודקת.

למרות שאנגלית היא לא שפת האם שלי, אני קורא הרבה ספרים באנגלית (בעיקר הארי פוטר וחבר מרעיו...) פשוט אין כבר מה לקרוא אצלנו.

במחשבה שניה: אם בן אדם רואה שאין משהו, שיעשה אותו בעצמו! אולי בגלל הדחק והצורך במשהו טוב לקרוא צומחים להם כותבים נפלאים כל יום. וכך אולי גם צמחנו אנחנו, מבלי שנדע...

רגע, @ת.עקבי זו @תהילה בצלאל המוכרת? (א"כ, למה שינית ניק?)

צודקת.

למרות שאנגלית היא לא שפת האם שלי, אני קורא הרבה ספרים באנגלית (בעיקר הארי פוטר וחבר מרעיו...) פשוט אין כבר מה לקרוא אצלנו.

במחשבה שניה: אם בן אדם רואה שאין משהו, שיעשה אותו בעצמו! אולי בגלל הדחק והצורך במשהו טוב לקרוא צומחים להם כותבים נפלאים כל יום. וכך אולי גם צמחנו אנחנו, מבלי שנדע...
עכשיו היא עקבי- בעבר בצלאל....

יש פרק נוסף בתכנית??
או שאפשר להפסיק לרפרש כל יומיים בתקווה?
אני מצטערת...
אבל הספר עובר להוצאה לאור [בעזרת ד' יצא באזור סוכות...]
כך שלא אוכל להוסיף עוד פרקים.
חושבת על לכתוב סיפור בהמשכים שלא אמור לצאת לאור. ככה אוכל להמשיך עד הסוף :)
אבל תודה על ההתעניינות. ותודה רבה לכל אלו שטרחו והביעו את אהדתם/ביקורותיהם/זעפם וכו'.
נתן לי הרבה, במיוחד מוטיבציה לשכתב.

אני מצטערת...
אבל הספר עובר להוצאה לאור [בעזרת ד' יצא באזור סוכות...]
כך שלא אוכל להוסיף עוד פרקים.
חושבת על לכתוב סיפור בהמשכים שלא אמור לצאת לאור. ככה אוכל להמשיך עד הסוף :)
אבל תודה על ההתעניינות. ותודה רבה לכל אלו שטרחו והביעו את אהדתם/ביקורותיהם/זעפם וכו'.
נתן לי הרבה, במיוחד מוטיבציה לשכתב.
וואו!
איך אני מתרגשת לשמוע!
מחכה להתענג עליו..
הכתיבה שלך היא מהפנטת, משהו לא רגיל!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה