סיפור בהמשכים אולדנבורג - שיבת הכתר

מצד אחד איזה כיף שהולך לצאת ספר שווה לסוכות
מצד שני... ככה יפסק הסיפור ונשאר במתח??
מה אומר ומה אדבר...
שמחה שנהנו מהסיפור. מקווה שבאמת הציפיות יענו ;)

אני מצטערת...
אבל הספר עובר להוצאה לאור [בעזרת ד' יצא באזור סוכות...]
כך שלא אוכל להוסיף עוד פרקים.
חושבת על לכתוב סיפור בהמשכים שלא אמור לצאת לאור. ככה אוכל להמשיך עד הסוף :)
אבל תודה על ההתעניינות. ותודה רבה לכל אלו שטרחו והביעו את אהדתם/ביקורותיהם/זעפם וכו'.
נתן לי הרבה, במיוחד מוטיבציה לשכתב.
ואוווו מזל טובב🤩 למרות שהוא שלך מרגישה כאילו הילד שלי עומד לצאת לאור.. ככה ליוויתי אותו מההתחלה. איזה מרגש! אני הראשונה שאקנה😉

ואוווו מזל טובב🤩 למרות שהוא שלך מרגישה כאילו הילד שלי עומד לצאת לאור.. ככה ליוויתי אותו מההתחלה. איזה מרגש! אני הראשונה שאקנה
תודה!!
איזה מחמם לב ;)
אני חושדת שאאלץ לשנות את שם המקום [ההוצאה לאור רוצה לשוות לסיפור רושם יותר פנטזיה..]
תודה רבה לכל המעודדים!

מקפיצה :)

אחותי קראה את הספר ביום כיפור, ואני חייבת לצטט :)
הספר טוב העלילה כמו שאנחנו אוהבות עם קונצים ומתח
כשקולטים את המהלך הסיפור זה רץ ונהיה מותח ויש שם אפילו הפתעה נחמדה בסוף הסיפור
בקיצור מומלץ וחבל שאין חלק 2 כי זה יכול להיות איסתרק 2 מבחינת הפופולריות של הספר :)
אני מחכה לקרוא אותו בסוכות!

וואו!!! רגע, איפה משיגים??? איך קוראים לו עכשיו??? אני במתח!!! @חני גרשון ספרי לנו....!
אני רואה שהזריזות לא הייתה מנת חלקי הפעם... אבל הסתדרת בלעדיי ;)
ובנוגע לספר שני - זה יהיה בהתאם לביקוש. יש לי עוד ספר שאני עובדת עליו, פנטזיה מסוג שונה, [גם על רקע ממלכות - אבל סגנון שונה לחלוטין...] ולהתחיל פרויקט חדש יהיה להתעכב גם איתו...
אז אם הקהל אכן יאהב את הספר - יש כבר קווים כללים של הספר הבא.
תודה על התגובות החמות!
חג שמח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה