כללי אולטימטום עד אור הבוקר

• הוסף לסימניות
אני זקוקה דחוף לשם לעצמי -לעבודה שלי כגרפיקאת , כדי להציג את עצמי ללקוחות משרדים וכו'
הצעות יתקבלו בכבוד

• הוסף לסימניות
הגרפיקאית האולטימטיבית

• הוסף לסימניות
מישהו פה עובד אצלך?
אני מקוה שאת נותנת משכורת מיוחדת על השעות האלה....

לעניננו, תשתמשי בשם שלך, זה מצוין.
ובטוח טוב יותר משליפה מטופשת באישון ליל.

• הוסף לסימניות
זה בדיוק הפויטת שבשעות כאלו לא עובדים, רק מתנדבים

• הוסף לסימניות
אולי "GOOD" או "GOOD+" על בסיס השם כמובן...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כל עוד אין לך מיתוג מסודר לעצמך, ונקודת בידול וכו' אז סתם שמות באויר לא ילכו.
מלכתחילה הייתי ממליצה לך לכתוב בריף לעצמך וככה תתמקדי יותר.
אפילו אם את עוד לא יודעת לכתוב בריף, אז קודם כל תכתבי לעצמך SWOT חוזקות - מעלות שלך, חולשות (חולשות שלך אישית), איומים (איומים מהסביבה עליך כגרפיקאית, כמו מתחרים וכדו') והזדמנויות (כמו יצירת שיתופי פעולה וכדו') זה כבר יתן לך חומר מחשבה על עצמך.
ואח"כ כדאטי לך להמשיך את הבריף. קהל היעד שלך, נקודת בידול וכו'.
כל עוד שאת לא עושה את זה, הייתי ממליצה לך לקרוא לך לבינתיים בשם שלך עצמך. כי אח"כ תתחרטי על סתם שם תקוע

• הוסף לסימניות
אולי פשוט "אולטימטום"
שם ייחודי
ומלחיץ במיוחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה