אולטרה קוד בנוסף למה"ט הכרחי?

• הוסף לסימניות
(אני לומדת קמא טק בסמינר חרדי וכל פעם שאנחנו מנסות לשאול משהו על התכנית לימודים או על ההשמה מתחמקים מאיתנו...)
אולי יש סיבה.

מבחינה מיקצועית, מועיל מאד.

• הוסף לסימניות
יש לי מבחן באלגוריתמים של אולטרה קוד, ובשנתיים האחרונות נוסף החומר של ניתוח לשיעורין -בשיטת הצבירה, האם יש למישהי חומרים, תרגול , מבחנים על החומר?
כי באינטרנט ממש אין כמעט על הנושא.
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
ממש יעזור לי גם!!
תודה!
כי באמת אין על זה חומר....

• הוסף לסימניות
סרטונים של ניתוח לשיעורין

• הוסף לסימניות
תודה ARD
אשמח אם יש למישהי דפי תרגול ותרגילים...
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
תרגול ניתוח לשיעורין
בהצלחה לכל מי שנבחנת בקמאטק...

קבצים מצורפים

• תרגילים ניתוח לשיעורין.pdf
    KB 156.1 · צפיות: 144
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!!
גם האיחול...
יש מצב שיש לך גם תשובות?
אני ממש אשמח!!
תודהההה

• הוסף לסימניות
וואי
תודה!!!
זה ממש עוזר לי...

• הוסף לסימניות
יש מצב שיש לך גם תשובות?
אם יש לך שאלה ספציפית אני יכולה לנסות לענות, מקווה שאני זוכרת משהו מהחומר הזה כי לא נגעתי בו איזה חצי שנה בערך...
אבל קובץ מסודר של תשובות אין לי לצערי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה