אולי אסור לשאול בכלל------

• הוסף לסימניות
אני רואה שמאוד מקובל כאן לבקש שירים מכל הזמרים.ומכל הסגנונות.
כרגע אני עורכת תוכנית למסיבת סידור ואני זקוקה למספר שירים כמו וזכינו לגדל. ותגדלם לתורתך (ליבי). אבינו מלכינו פתח שערי שמים. אויפן פריפעטשיק (שכבר מצאתי כאן)
ואני מתלבטת מה ראוי לעשות, האם מותר בכלל להוריד שירים כאלה לצורך הנ"ל.
ואם אסור איך כן אפשר להשיג את השירים בצורה הוגנת.
אשמח לשמוע את דעתכם ובמידה ומותר אשמח לקבל את השירים.
תודה לכולכם.

• הוסף לסימניות
אנחנו פעם שאלנו רב והוא אמר לקנות את הדיסק שיש בו את השיר
ואז אפשר להשתמש

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם שאפשר להוריד שירים בתשלום בחנות של גלפז אם אני לא טועה.
יתכן שזה הפיתרון.

• הוסף לסימניות
יש ארגון אקו"ם, שם אפשר ללבן ולבדוק את כל ה נושא לעומק. ונראה לי שאפשר דרכם גם לשלם לבעל הזכויות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1610269:
יש ארגון אקו"ם, שם אפשר ללבן ולבדוק את כל ה נושא לעומק. ונראה לי שאפשר דרכם גם לשלם לבעל הזכויות.

יש לך פרטי התקשרות?
רק עכשיו ראיתי שענו לי לעניין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה