דרוש מידע אולי אתה מכיר חנות תריסים/פרזול וותיקה מאוד? (מאוד...) תעזור לי בבקשה!!

• הוסף לסימניות
נשבר לי גלגל של תריס מסוג ישן שכבר לא מיוצר היום.
אמרו לי שבגלל שלא מייצרים את זה אני צריך להחליף את כל החלון בעלות של 4000 ש"ח 😢😢😢

WhatsApp Image 2024-12-11 at 16.24.49.jpeg
WhatsApp Image 2024-12-11 at 16.24.50.jpeg

זה קצת יותר גדול ממה שבדר"כ מייצרים היום.
מביני דבר טוענים שבחנויות תריסים ישנות אני יוכל למצוא את זה.
כל מידע יתקבל בברכה!

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2024-12-11 at 16.24.50.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-11 at 16.24.50.jpeg
    KB 235.2 · צפיות: 16
  • WhatsApp Image 2024-12-11 at 16.24.49.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-11 at 16.24.49.jpeg
    KB 252 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נשבר לי גלגל של תריס מסוג ישן שכבר לא מיוצר היום.
אמרו לי שבגלל שלא מייצרים את זה אני צריך להחליף את כל החלון בעלות של 4000 ש"ח 😢😢😢

צפה בקובץ המצורף 1845076צפה בקובץ המצורף 1845077

זה קצת יותר גדול ממה שבדר"כ מייצרים היום.
מביני דבר טוענים שבחנויות תריסים ישנות אני יוכל למצוא את זה.
כל מידע יתקבל בברכה!
חנות וותיקה מאוד, אבל סחורה בד״כ מתחלפת...
אבל תנסה אצלו בכ״א 0522521926
איזור המרכז בד״כ
בהצלחה רבה בכ״מ!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה