להשראה אולי אתם זוכרים קמפיין מדהים נגד הסמארטפונים?

• הוסף לסימניות
ממש מחפשת אותו בנרות לצורך פרוייקט הגמר שלי...
סרטון מדהים שהתחיל בנדנדה ריקה שמתנדנדת כאילו לבד, עגלת סופרמרקט מתגלגלת לבד, אלבום תמונות שהדפים עודרים לבד...וכו'... ואז ראו שבעצם ליד כל הדברים האלו עומדים אנשים עם סמארטפון וכשהם ניתקו אותו הסיטואציות קמו לחיים- הורה עם ילד בנדנדה, נכדה עם סבתא באלבום תמונות וכו'... עם מסר ממש חזק שבתוך המסך אין עולם...

אשמח ממש אם מישהו זוכר מי פרסם אותו או משהו שיעזור לי למצוא...
או קמפיינים דומים במסרים האלו שאני יוכל להשוות מה כבר נעשה בתחום של להתנתק מהמסך ולהתחבר ךמשפחה.
תודה ענקית לכולכם!!

• הוסף לסימניות
סרטון מדהים שהתחיל בנדנדה ריקה שמתנדנדת כאילו לבד, עגלת סופרמרקט מתגלגלת לבד, אלבום תמונות שהדפים עודרים לבד...וכו'... ואז ראו שבעצם ליד כל הדברים האלו עומדים אנשים עם סמארטפון וכשהם ניתקו אותו הסיטואציות קמו לחיים- הורה עם ילד בנדנדה, נכדה עם סבתא באלבום תמונות וכו'... עם מסר ממש חזק שבתוך המסך אין עולם...

או קמפיינים דומים במסרים האלו שאני יוכל להשוות מה כבר נעשה בתחום של להתנתק מהמסך ולהתחבר ךמשפחה.
תודה ענקית לכולכם!!
תחפשי
Disconnect and enjoy life

• הוסף לסימניות
בטח
במאמר כאן זה הפרויקט של הנשים.
אני זוכרת תשדיר רדיו שעשו אצל הגברים
מחפשת.

מהמם ונותן השראות
אבל זה לא מה שהתכוונתי...
אני התכוונתי לפרוייקט שנעשה ועלה לרשת "על אמת"
כמדומני של משהו מחו"ל
לא זוכרת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בטוחה שיש לי
אבל צריכה לחפש בכל הבית בשביל זה...........
יש לך מושג אולי איך נקרא הסרטון?

• הוסף לסימניות
בטוחה שיש לי
אבל צריכה לחפש בכל הבית בשביל זה...........
יש לך מושג אולי איך נקרא הסרטון?

לא :unsure:
הלוואי שהיה
אני בטוחה לגמרי שראיתי אותו או קבלתי במייל
אבל לא מוצאת בשום צורה...

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
נשלח ישירות בג'מבו אליכם.
לא מעלה לכאן את הקישור כדי שלא יחסם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

תודה ענקית לכולכם!!
עדיין צריכה??
עשיתי על הבסיס הזה גם סרטון גמר על הסארטפון..

• הוסף לסימניות
יש מצב לקבל גם את שתי הסרטונים???
ממש יעזור לי...
ל shachmat111 בגימל

• הוסף לסימניות
אפשר לשים קישור עם כוכביות

• הוסף לסימניות
עדיין צריכה??
עשיתי על הבסיס הזה גם סרטון גמר על הסארטפון..

ממש יעזור לי אם תשלחי לי גם את שלך
המייל שלי
prespektiva10 בג'ימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה