אולי אתם מכירים?

• הוסף לסימניות
אל תיבהלו אני לא פותחת כאן פורום שידוכים:)
אבל בסוכות חשבתי שאולי כן פרוג יכולים להיות השליחים

יש לי גיסה בת 29 בחורה מצוינת ומוכשרת (ספרדיה)
למדה בסמינר הרב וולף
אם את מכירה בחור ספרדי בתווך גילאים הזה (עד גיל 32)
אשמח שתיצרי קשר באישי
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא מספיק בחור ספרדי בתווך הגילאים הזה....
צריך הרבה מעבר...

אשמח לעזור

• הוסף לסימניות
חבל שלא הבנתם מה התכוונתי באמת
או שבעצם חבל שלא כתבתי בצורה יותר מובנת

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה מה שרותי מחפשת.

• הוסף לסימניות
הפירסומת נראת כמו מתיחה...

• הוסף לסימניות
עדיין אני חושבת שיש סיכוי שהבחור טוב
אם מסתכלים על התכלס
ולכו תדעו אם לא איזה בת דודה/בנדוד
פירסו בשבילו

• הוסף לסימניות
בנדוד כנראה...

• הוסף לסימניות
המודעה הזויה בכל קנה מידה, הילדים שלי לא נרגעו ממנה....
איך אנשים עושים דברים כאלו מעולם לא אבין.

• הוסף לסימניות
היה מלחיץ במיוחד... :)
המודעות במקומון ההוא.

ניסיתי בכל דרך אפשרית להכנס לראש של המפרסם, ולא עלה בידי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה