אולי אתם רוצים להחליף דירה... עם שוויץ או לונדון

• הוסף לסימניות
לצורך שמחה משפחתית, מחפשים דירה לשבוע שאחרי פורים, מיום רביעי כ' באדר עד יום שני כ"ה באדר, (בשבת לא יהיו שם)
8 מיטות,
בירושלים, רצוי רמות או הר נוף אבל כל מה שבטווח (לא נוה יעקב ולא רכס)

המשפחה מחו"ל מוכנים לתת את הדירה שלהם באותם תאריכים :), או בבאזל (קרוב לשדה התעופה לטיסות איזיג'ט...) או באדג'וור, אנגליה
או כמובן תמורת תשלום סביר
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
הקפצה, כי אני לא רואה את האשכול בשום מקום... (רק בחיפוש הוא עולה לי :( ) סליחה.
ניתן לפנות גם טלפונית 0548480101

• הוסף לסימניות
את לא רואה בדף ראשי של "איש את רעהו"?
או בהודעות אחרונות?

• הוסף לסימניות
בהודעות אחרונות, וגם את איש את רעהו פתאום לא מצאתי :(
תודה

• הוסף לסימניות
חבל שאני לא גרה ברמות.
חבל שאין לי כסף לכרטיסי טיסה.
חבל שלא בא לי לנסוע.

אולי תציעי להם לעבור לגור בארץ ואז אוכל להחליף איתם דירה בלי השגעונות האלו של לטוס ובלגנים?

• הוסף לסימניות
בבני ברק אולי יהיה להם גם טוב?

• הוסף לסימניות
סתם להבהרה,
מדובר בחוצניקים שמגיעים לחתונה של בת זקונים
לא מיליונרים ולא בליינים.
(ומחתנים בארץ כי זה יותר זול)

• הוסף לסימניות
סתם להבהרה,
מדובר בחוצניקים שמגיעים לחתונה של בת זקונים
לא מיליונרים ולא בליינים.
(ומחתנים בארץ כי זה יותר זול)

אין שום סיבה להתנצל.
גם אם הם היו בליינים או מליאנים, עדיין זכותם להחליף דירה בירושלים. לגיטימי לחלוטין.
אני אישית הייתי שמחה להחליף, אבל התאריך... קשה.

• הוסף לסימניות
וואו! ממש מתאים לנו!
אנחנו גרים ברמות, דירה מהממת גדולה, 11 מיטות, חצר עם דשא, מרפסת לנוף של כל ירושלים,
איזור פסטורלי ושקט,
אנא כתבו לי איך ליצור קשר איתם...

• הוסף לסימניות
0548480101 אפשר עכשיו להתקשר

• הוסף לסימניות
את מתקשרת אלינו לא אליהם זה בסדר :)

• הוסף לסימניות
השאלה בכותרת זה אולי אתם רוצים?
אז כן אנחנו רוצים! מה זה רוצים? גם עם שויץ וגם עם לונדון!
עכשיו נבדוק אם אנחנו מתאימים,והשאלה המרכזית היא האם זה כולל גם כרטיסים??? ;););)

• הוסף לסימניות
'אוי איך אני רוצה ליסוע שוב לחו"ל'
'מה, כבר נסעת פעם???'
'לא, אבל כבר פעם רציתי'

עכ"פ תודה לכל אלה שמסייעים להקפיץ את האשכול, אבל האופציה השנייה היא להשכיר בתשלום
פשוט היו 2 משפחות שהסתדרו על ההסדר הזה אז אמרנו לא כזה מופקע לשאול.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את זה פעם.
אבל החלפתי לשלוש שבועות....
ואוו היה מדהים.

רק נשאר לי נזקים... חשבתי שאני מארחת שוויצרים, הבעיה שהם היו ישראלים במקור.... פרטים באישי

• הוסף לסימניות
כמעט הלך, בסוף הלך פייפען
אז מקפיצה לשאלה חוזרת: יש מישהו שרלוונטי לו?!
לשוויץ יש הטבות נוספות כמו המלצות לטיולים באזור וכו' :)
ושוב
מעוניינים גם בתשלום
מדובר באנשים נקיים, מסודרים, אירופאים, אחראים. מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה