אולי אתם רוצים להחליף דירה... עם שוויץ או לונדון

• הוסף לסימניות
באזל זה קרוב למפלי הריין שווה כבר ת'נסיעה רק לשם מקום מטורףףףף

• הוסף לסימניות
וליער השחור!
בבאזל יש אפשרות לשהייה ארוכה יותר למעוניינים

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת , בבני ברק

• הוסף לסימניות
למרבה הצער לא :(

• הוסף לסימניות
לנו יש דירת שלש חדרים עם 2 מיטות, (אולי אפשרות להוסיף עוד 3 מיטות...)
מתאים?

• הוסף לסימניות
לי יש דירה ליד הר נוף דירת שלוש חדרים שלוש מיטות
אפשרות להוספה
לפרטים במיל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מעוניין מעוניין

• הוסף לסימניות
בית שמש לא :)
מחכה לעדכונים מבעלי ה3 חדרים וכו' :)

• הוסף לסימניות
ביתר???

• הוסף לסימניות
:(

• הוסף לסימניות
עדכון, אולי יש מצב שכן, במיוחד אם קרוב לביהמ"ד דחסידי טשערנוביל ונגיש ליציאה מהעיר...
ברחוב סוקולוב - נגיש מאד ליציאה מהעיר (זבוטינסקי)
מרחק של כ 10 ד' מטשרנוביל.
חדר שינה.
סלון ענק, מטבח גדול.
חדר חיצוני לדירה עם מקלחון ומטבח.
עוד לא יודעת אם יהי רלבנטי, תרשמי תאריכים, וכמה רוצים לשלם.

• הוסף לסימניות
אם הם מוכנים להחליף בדירה בצפת אני מוכנה וכן אם הם לא ימצאו ויחליטו לשכור ולהשכיר אז אני רוצה לשכור, כמובן לאחר התייעצות עם בעלי, בדיקה יותר לעומק אם מתאים לי וכו'...

• הוסף לסימניות
נמצאה הדירה המיוחלת ברמות, ב"ה.
אולי בקיץ נציע להם :)

• הוסף לסימניות
סתם מסקרן,
הסתדרתם דרך הבקשה פה, בפרוג?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה